Nadamo se da sada već znate da plaćanje veće cene šminke ne znači nužno da ćete dobiti kvalitetniji proizvod od onog čija koji je nižeg cenovnog ranga. Dodajte ovom miksu i činjenicu da kada su u pitanju kozmetički proizvodi, svaka koža je drugačija i ponekad proizvod može imati ogroman broj pozitivnih kritika i jednostavno ne pristaje lepo vašem licu. Naravno, kada je cena niža, kao u drogeriji, lakše je eksperimentisati, tako da nikada ne treba zanemariti preporuke „dupe“ proizvoda.

Drogerijski puder koji vredi isprobati

Uostalom, jedan od naših omiljenih pudera koji je lansiran prošle godine, a volimo ga i ove godine, dostupan je u drogeriji. Reč je o Maybelline Super Stay Skin Tint puderu koji će odgovarati svima onima koji vole svetlije prekrivanje i sjajni finiš, a mi mu sada pridružujemo Catrice Soft Glam Filter Fluid.

Catrice Soft Glam Filter Fluid
dm 

Pored toga što pakovanje podseća na holivudski Flawless Filter brenda Charlotte Tilbury, ovaj puder se reklamira i kao „glow booster“. Ako ste u prilici da isprobate i jedno i drugo, primetićete da je u oba slučaja reč o laganoj, kremastoj podlozi lakoj za blendanje koja će izjednačiti promene boje na licu i istaći sjaj kože. I velike su šanse da ih nećete moći tako lako razlikovati.

Pošto je potrebno da potrošite 999,00 dinara za Catrice verziju i oko 49 evra za Charlotte Tilbury, možda je vreme da se uputite u svoju omiljenu drogeriju i isprobate ovaj Catrice puder sa suptilnim pokrivanjem i efektom filtera.

Bonus video

Laura Mercier puder TikTok/glamzilla

Izvor: Jolie.hr/ Wanted V.P.