U poslednje vreme svi su ludi za Laura Mercier Real Flawless Weightless Perfectingpuderom. Dizajniran da zamagli linije između šminke i kože, ovaj puder briše pore, fine linije i sve druge nesavršenosti bez osećaja težine na koži. Iako je Laura Mercier lansirala ovaj tečni puder krajem februara 2023. godine, nedavno je postigao veliku popularnost na društvenim mrežama nakon viralnog videa beauty influenserke @glamzilla koja je podelila svoju fascinaciju ovom i sada se može reći da nije jedina koja je pozitivno iznenađena.

Šta čini Laura Mercier Real Flawless puder tako posebnom?

Ova podloga je opisana kao bestežinska, vodootporna i dugotrajna, a mnogi TikTokeri se slažu s ovom tvrdnjom. Drugi puderi koji pružaju ovakav izgled obično su teški za kožu, ali svi kažu da je ovaj puder poput skin care proizvoda, kao da na licu nosimo laganu kremu, jer teksturom i načinom blendanja i kako „legne“ na kožu lica podseća na serum.

puder sa visokom pokrivnom moći
Shutterstock 

Ujednačen, besprekoran ten se može postići u trenu sa samo malo proizvoda, a postojan je tokom celog dana. Neki su to testirali u teretani i uspešno je izdržao sat i po vremena treninga. To je definitivno plus. Pored toga, ovaj tečni puder u svojoj formuli sadrži brojne korisne sastojke za negu kože, kao što su seme kamelije, vitamin E i ekstrakt kakaoa. Bogate su antioksidansima koji neguju i štite zaštitnu barijeru kože.

Kada vam je potrebna doza prekrivanja, ali želite da izgledate kao da nemate šminku na koži, ovaj puder je odlična opcija. Pruža srednju pokrivnost koja je nadogradiva.

Laura Mercier puder TikTok/roseandben

Za najbolje rezultate, brend preporučuje korišćenje omiljenog prajmera pre nanošenja pudera i fiksiranja šminke puderom u prahu. Možete ga kupiti ovde za 32 dolara. Definitivno spada u kategoriju skupljih proizvoda za šminkanje, ali bi trebalo da traje dugo jer je za postizanje željenog izgleda potrebno vrlo malo proizvoda.

U nastavku možete videti šta TikTok influenseri imaju da kažu:

 Izvor: miss7hr/ wanted V.P.