Tekstura tečnog pudera mora biti dovoljno kvalitetna da prekrije sve nedostatke na koži, a nijansa treba da se stapa sa prirodnim tenom, a sve kako bi se obezbedio besprekoran izgled kože lica - tokom celog dana.

Za mnoge, pri izboru tečne podloge, posebno je važno da izbegnu masni izgled kože; Mnogi puderi ne ispunjavaju sve navedene uslove i često se dešava da, iako se na početku čini idealnim, vremenom postane neugodan za nošenje. Ovo može biti rezultat formulacije koja uključuje ulja, koja mogu izazvati sjaj i začepiti pore, posebno kod ljudi sa masnom, kombinovanom kožom ili kožom osetljivom na ove sastojke.

puder
Kendall X Kylie Cosmetics via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Međutim, puder koji se mesecima ističe kao odličan izbor osvojio je srca lepotica TikTokera, a reč je o tečnom puderuNARS Light Reflecting Foundation.

Ovaj puder dolazi u bočici od 30 ml i pruža besprekoran, ujednačen ten, odlično prekrivanje nesavršenosti i predivan završetak šminke. Pored toga, odlično radi na sužavanju pora i ostavlja kožu elastičnom, hidriranom i mekom.

nars puder
nars 

Ono što se kod ovog pudera mnogima posebno dopada je to što ne sadrži sastojke životinjskog porekla, što znači da je reč o veganskom proizvodu koji krije samo prirodne sastojke. Način upotrebe je jednostavan: nežnim potezima nanesite šminku na lice, zatim je ravnomerno i temeljno rasporedite prstima, sunđerom ili četkom i uživajte u rezultatima vašeg novog, omiljenog tečnog pudera!

Bonus video

Tečni puder koji menja nijansu prema boji kože Tiktok/youngcouture

Izvor: Wanted V.P.