Poslednjih dana TikTok bruji o puderu čija je formula oduševila neke od najpopularnijih influensera. Iako smo tek ušli u 2024. godinu, neki od njih su ovaj proizvod nazvali „puderom godine“, među kojima je i beauty mogul Džefri Star. Reč je o puderu luksuznog brenda Laura Mercier pod nazivom Real Weightless Perfecting Foundation, koji zapravo i nije novitet na tržištu. Izašao je pre skoro godinu dana, ali je tek sada postao viralan zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, ali i zbog odlične pokrivenosti i dugotrajnosti. 

Talas pozitivnih recenzija pokrenula je poznata influenserka Glamzilla, koja je ravnom četkom nanela ovu formulu na lice i oduševila TikTok korisnike rezultatima. Ovaj puder je nazvala svojim „puderom iz snova“, a njen video je prikupio skoro 20 miliona pregleda. Glamzilla je inspirisala Džefrija Stara da ga isproba, a slavni Jutjuber nije krio oduševljenje. Bez razmišljanja, dodelio je ovom puderu prestižnu titulu - "odobrio Džefri Star".

Inače, formula Laure Mercier obećava dugovečnost, otpornost na vodu, pokrivenost i kontrolu ulja do 12 sati. Takođe, trebalo bi da poboljša hidrataciju do 24 sata, što ga čini idealnim čak i za suvu kožu. Cena ovog pudera je 39 evra, a s obzirom na to da je ovaj brend poznat po odličnim puderima (podsetimo se samo njihovog kultnog praškastog pudera), mnogi se slažu da je to odlična beauty investicija.

Izvor: Fashion.hr/ WAnted A.N.