Ukoliko pratite beauty industriju, verovatno već znate da imate i opciju tinta. Reč je o najnovijoj generaciji proizvoda koja ima veću prekrivnu moć od BB kreme, a manju od pudera, te licu pruža potrebnu hidrataciju i sjaj.

Bez obzira na to da li više preferirate pudere, ili ste pak veći ljubitelj BB krema ili volite da isprobavate najnovije proizvode u beauty svetu, sigurni smo da ćete u ponudi parfimerija pronaći nešto po vašem ukusu.

U nastavku smo izvodjili naše favorite koji su ujedno i prilagođeni različitim tipovima kože.

L’Oreal BONJOUR NUDISTA Skin Tint

Formula brenda L’Oreal savršena je za osobe sa suvom kožom jer donosi spoj shea putera i kokosovog ulja i pruža celodnevnu hidrataciju. Poput ostalih proizvoda iz ove grupe, prekriva samo sitne nedostatke i stvara besprekoran finiš s efektom prirodnog sjaja. Dolazi u pet različitih boja među kojima ćete lako pronaći onu savršenu.

Loreal tint
Loreal 

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Healthy Glow tint

Ako vam je cilj da priuštite licu bogatu hidrataciju i tako poželjan rosan izgled, ovaj proizvod šminke ispuniće vaše želje. Tint ima solidnu prekrivnu moć, ali se lako nadograđuje, pa može delovati poput laganog pudera. Sadrži niz hranljivih sastojaka na kojima će vam koža biti zahvalna.

Lancôme Skin Feels Good tint
sephora 

Urban Decay Stay Naked Hydromaniac Tinted Glow Hydrator

Nova make-up podloga brenda Urban Decay ima sve benefite kreme za lice, a pritom prekriva nesavršenosti bez osećaja težine. Namenjen je osobama sa suvom kožom, ima srednju prekrivnu moć, a postojan je do 24 sati. Lako se stapa s kožom i daje joj lep sjaj, a možete naneti i nekoliko slojeva ovog proizvoda u slučaju da želite da postignete veću prekrivenost. Stay Naked Hydromaniac kod nas je dostupan u 6 nijansi koje su kreirane tako da se prilagođavaju različitim tonovima kože.

Urban Decay Stay Naked tint
sephora 

Bonus video

Tečni puder koji menja nijansu prema boji kože Tiktok/youngcouture

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Izvor: Wanted/ A.N.