Ima li išta bolje nego kada nabasate na dobar proizvod koji ne košta mnogo, a radi isto ili čak i bolje od high-end? Činjenica je da je u poslednje vreme sve više drogerijskih alternativa koje bez problema mogu da stanu "na crtu" skupljim varijantama, te ne čudi što bjuti zaljubljenice sve češće traže povoljnije alternative. 

Jedan od poslednjih proizvoda koji je gotovo preko noći postao viralan je i olovka za usnekoja košta samo 319 dinara, i koja se rasproda kako dođe na police drogerija. 

Reč je o Catrice Plumping olovci za usne u boji 150, a slavu je stekla upravo zahvaljujući nijansi koja nije ni previše topla, ni previše hladna. 

Catrice Plumping olovka za usne 150
lilly.rs 

Samim tim, pristajaće i devojkama sa svetlim i onima sa tamnijim tenom. Naročito se dobro pokazala kod onih koji vole da malo precrtaju usne jer tako daje "plumping" efekat, odnosno, usne izgledaju kao da ste ih povećali hijaluronom.

Pročitajte još: OLOVKA OD 160 RSD ZBOG KOJE ĆETE ZABORAVITI NAJPOPULARNIJU RIMMEL CAPPUCCINO: Obožavaćete nijansu koja "kida" kako stoji

Pored toga, reč je o proizvodu koji ne samo da ostavlja baršunastu, mat završnicu, već je i vodootporan, te samim tim ne dolazi do razmazivanja.

Savršeno se "meša" i sa bilo kojim sjajem ili karminom, te će biti vaš savršeni saveznik i za preko dana i za veče. 

Jedina joj je "mana" što je gotovo uvek rasprodata, te ćete morati da je ugrabite čim se pojavi na lageru, ali verujte nam, vredi!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

precrtavanje usana TikTok/amelia0livia

Izvor: Wanted J. S.