Sa padom temperatura naša make-up rutina sve je jednostavnija - malo korektora, rumenilo, maskara i naravno, olovka za usne i sjaj. Očekivano, nude nijanse uglavnom su siguran izbor mnogih, ali pronaći idealnu nekad nije tako lako.

Setimo se samo pomame koja je do skoro vladala za Rimmel olovkom u nijansi "Cappuccino". Nažalost, ma koliko da je boja lepa, nije svako mogao da je nosi, te su pojedine devojke komentarisale i da izgledaju "musavo", čak i ako je dobro blendaju sa karminom. 

Međutim, čini se da sada pojavila nova opsesija make-up zaljubljenica i u pitanju je olovka za usne koja ne samo da ne košta mnogo, već i daje najlepšu nude nijansu koja malo kome ne stoji. 

U pitanju je BEL LONDON olovka za usne u nijansi 113, koja se može naći u drogerijama za samo 160 dinara.

Bel London olovka košta samo 160 dinara.
dm 

Upravo je ovaj proizvod hvalila i jedna od naših najtalentovanijih šminkerki, influenserka Tamara Dimitrić koja je na sopstvenom primeru pokazala kako izgleda na usnama, kada se preko doda malo sjaja. 

Influenserka tashlicious otkrila je najbolju zamenu za popularni rimmel cappuccino.
tiktok/tashlicious 

Ona je istakla da se ova olovka pokazala boljom i od nekih daleko skupljih varijanti.

Tamara Dimitrić pokazala je kako izgleda popularna olovka.
tiktok/tashlicious 

U par poteza Tamara je dobila pune usne, a savršeni nud idealan je kada ste "kratki" sa vremenom i potrebno vam je da brzo izgledate dobro. 

Tamara Dimitrić obožava jeftinu nude nijansu olovke za usne.
tiktok/tashlicious 

Dovoljno je da olovku malo razvučete po unutrašnjosti usana nakon što ih oivičite, dodate karmin ili sjaj i voila, spremne ste za polazak. 

A ukoliko ne znate kako na najbolji način da precrtate usne, ali tako da se to ne vidi, obavezno čekirajte video na kraju teksta.

Bonus video:

precrtavanje usana TikTok/amelia0livia