Kako se blići sve toplije vreme, tako većina zaljubljenica u šminku na pudere počne da gleda namrštenog pogleda. Razlog je jednostavan - ne postoji ništa gore od teškog osećaja pudera na licu, znojenja i nakupljanja u porama. 

Zato ne čudi što je sve više onih koji prelaze na BB kreme kao bolju alternativu barem kada je u pitanju dnevna šminka. Uveče puderi imaju prednost. 

BB krema kao što i samo ime sugeriše, kombinacija je kreme s toniranim sastojcima koji ujednačavaju ten, ali to ne znači da pre nanošenja lice nije dobro uobičajeno pripremiti te nahraniti. Na taj način BB krema će još bolje prianjati i postići svoj maksimalni efekat. Isto tako, BB kreme mogu se i nadograditi uz pomoć pudera u kamenu. Želite li da izbegnete teže pudere, BB kremu samo upotpunite puderom u kamenu, a kao rezultat dobiti ćete nešto jaču pokrivnu moć.

Ono što najviše volimo kod BB krema je i to što postoje one koje ujedno i neguju kožu, stoga je svakako reč o odabiru s koji nema greške. Isto tako, iako nema neke velike razlike između ‘letnjih’ i ‘zimskih’ BB krema, tokom toplijih dana ipak biramo one sa nešto fluidnijom teksturom, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili neke od favorita iz drogerija:

1. BB Cream Garnier, Hyaluronic Aloe All-In-1 Classic - 730 dinara

BB krema Garnier pokazala se sjajno.
dm 

2. Nivea BB 5U1 Day Cream, krema s uljem jojobe i SPF - 975 dinara

nivea bb krema ima i spf.
lilly.rs 

3. Deborah BB Cream  - 1.200 dinara

Deborah bb krema ima odlične rezultate.
lilly.rs 

4. Loreal Paris Woke up like this - 856 dinara

Loreal BB krema daje gladak finiš.
lilly.rs 

5. Noreva Aquareva BB krema - 2.920 dinara

Noreva BB krema ima dobre recnzije.
lilly.rs 

6. Eveline Cosmetics Magical CC krema - 670 dinara

Eveline Bb krema se dobro pokazala.
dm 

7. Afrodita BB Tonirana hidratantna krema - 1.080 dinara

Afrodita tonirana krema pokazala se kao dobar izbor.
webshop.afroditacosmetics.com 

Pročitajte još: TONIRANA KREMA OD 500 RSD ZBOG KOJE NIKO VIŠE NE KUPUJE PUDERE: Daje efekat filtera, a nećete je osetiti na koži

Bonus video:

Ova krema zameniće svaki puder TikTok/@glamzilla

Izvor: Wanted J. S.