Trep, trep... pitamo se koja žena ne želi duge trepavice pune volumena? Želimo ih sve, ali ih nemamo sve. Pritisak je posebno jak poslednjih godina kada su ekstenzije trepavica postale mejnstrim, očekuje se zavodljiv pogled ispod dugih, preterano dugih trepavica. Međutim, ako niste baš oduševljeni ovim trendom, iz bilo kog razloga, cena, osetljive oči, izgled, loša iskustva...

Evo,Zara Beauty nudi međurešenje. Naime, španski brend je svoju ponudu lepote proširio i na veštačke trepavice. Dolaze u četiri različite varijante koje se razlikuju po gustini, dužini i rasporedu trepavica, a navodno se mogu višekratno koristiti, kako piše do tri nošenja. Imena su maštovita, dočaravaju utisak koji ostavljaju trepavice, a evo i svih modela:

Classic Ballet

Classic Ballet trepavice Zara.
ZARA 

Tropic Merengue

Tropic Merengue trepavice Zara.
ZARA 

Magnetic disco

Magnetic disco trepavice Zara.
ZARA 

Spicy tango

Spicy tango Zara trepavice.
ZARA 

Lagane veštačke trepavice, kažu, lako se lepe zahvaljujući samolepljivoj traci koja omogućava jednostavno i lako nanošenje bez upotrebe lepka. Samolepljiva traka služi i kao tečni ajlajner, za intenzivniji izgled. Super stvar je što uz trepavice dobijate i ajlajner! Cena svakog para je 6,95 evra, a mi ne možemo da dočekamo da ih isprobamo čim stignu i kod nas u radnje!

Bonus video:

trik za duže trepavice Tiktok/megan.lombardi