Trepavice su definitivno detalj koji savršeno upotpunjuje svaku šminku. Iako se savršeno uklapaju u clean look, posebno želimo da ih istaknemo u večernjim i glamuroznim izdanjima. Kako se bliži sezona prazničnih žurki, odlučili smo da izdvojimo najbolje modele veštačkih trepavica koje možete pronaći u drogerijama.

Drogerijska ponuda obiluje odličnim proizvodima, a mi smo izdvojili favorite sa kojima ćete moći da postignete dramatičniji, ali i prirodniji izgled. Nedavno smo svedoci malo suptilnijeg trenda kada su trepavice u pitanju, pa za savršen utisak birajte pojedinačne trepavice kojima ćete samo malo naglasiti uglove očiju za zavodljiv izgled. Ako volite dramatičniji efekat kada je šminkanje u pitanju, čak i u ponudi u drogerijama možete pronaći više različitih efektnijih stilova.

Ardell je jedna od omiljenih opcija kada su u pitanju pristupačne veštačke trepavice. Njihov model Natural 120 Black savršeno se stapa sa trepavicama stvarajući prirodan, ali prelep krajnji rezultat. Nije ni čudo što je ovo jedan od njihovih najprodavanijih modela. Takođe, brend su koji nudi odličan izbor pojedinačnih trepavica - Lash Trios. Za nešto dramatičnije opcije biramo modele brendova Aura, NYX i LLUMS. Prilikom odabira smelijih trepavica važno je da ne izazivaju prevelik osećaj težine i da ih prilagodite obliku očiju kako ne bi narušile balans ostatka šminke.

AURA Power Lashes Maik

AURA Power Lashes Maik
lilly.rs 

LLUMS trepavice model 06

LLUMS trepavice model 06
lilly.rs 

Catrice Lash Couture 3D Panoramic

Catrice Lash Couture 3D Panoramic.
lilly.rs 

NYX Jumbo Lash

NYX Jumbo Lash.
lilly.rs 

Ardell trepavice

Ardell trepavice.
lilly.rs