Trendovi u svetu lepote se stalno menjaju, pa se tako u u centru pažnje pronađe neki novi sastojak, formula ili proizvod. Pre nekoliko nedelja, TikTok je brujao o triku koji izgleda toliko banalno da smo sumnjali da zaista uspeva, ali rezultati i dalje potvrđuju suprotno.

Činjenica je da je puder zapravo centar svake šminke, a ako ne deluje dobro na kožu, teško da možemo biti zadovoljni konačnim izgledom. Zato se trudimo da pronađemo kvalitetan proizvod koji će delovati kao druga koža na licu, kao i proizvod koji će dugo trajati i savršeno prikriti sve nepravilnosti i trajati ceo dan na licu.

Puder u vodi TikTok/stxph.h

Pronalaženje takvog proizvoda jedan je od najvećih izazova u svetu lepote, ali možda problem nije u samom proizvodu, već u načinu na koji ga nanosimo na lice. Upravo zbog toga ovaj TikTok trik privlači toliku pažnju jer je jednostavan i efikasan, a rezultati su zaista impresivni. Sve što vam je potrebno za ovaj trik je vaš omiljeni puder i čaša vode.

Za početak stavite nekoliko kapi pudera u vodu, sve dobro promešajte i krenite sa šminkom. Ne samo da će puder savršeno „sesti” na lice, već se njegova formula neće uvlačiti u pore i fine linije kože, a izgledaće kao da puca od prirodnog sjaja.

Tekstura pudera je jednostavno prelepa i veoma prirodna, a prednost je što se puder ne preslikava, već ostaje na koži kao da ste pre nanošenja naneli najbolji prajmer na svetu. Ako nam ne verujete, ispod smo odabrali TikTok viralni video snimak koji potvrđuju napisano!

Puder u vodi TikTok/helinndoski