Tečni puder je idealan za izjednačavanje tena i sakrivanje nepravilnosti na licu, ali budimo iskreni, nijedna žena ne uživa da nosi tečnu podlogu koja se pod visokim temperaturama topi i nestaje s kože.

U letnjem periodu veliki broj žena ima probleme sa šminkanjem, posebno one dame koje imaju primetnije nesavršenosti na licu.

Da li vam se dešavamo da uhvatite da su vam tragovi pudera svuda po telefonu, a o bluzama i haljinama da ne govorimo.

Upravo iz tog razloga smo rešili da vam otkrijemo trik koji je rešenje za sve one dame koje izluđuje preslikavanje tečnog pudera na odeću, a u letnjim danima ne žele da koriste fiksatore za šminku i previše praškastih proizvoda.

Puder u vodi TikTok/helinndoski

Influenserka Helin Doski je otkrila svetu jednu tajnu i to putem svog TikTok videa. Ona je, naime, na samom početku snimka u čašu vode sipala količinu pudera dovoljnu za jedno nanošenje i rekla da bi puder u vodi trebalo da odstoji minut ili dva. Onda ga je iz vode zahvatila vrhom četkice za šminkanje, nanela ga na lice, razmazala i izblendala sunđerom za nanošenje šminke.

Prokomentarisala je kako puder na licu izgleda besprekorno, a onda je rešila da testira postojanost podloge, pa je na kožu prislonila parče kuhinjskog ubrusa, da vidi da li će se puder preslikati. Kada je pogledala papir videla je jedva vidljiv trag na njemu i bila oduševljena - puder je ostao na mestu.

Isprobajte ovo leto trik sa puderom u vodi.
Shutterstock 

Video je za svega nedelju dana postao viralan, pa već sada ima 6 miliona pregleda i više od 320 hiljada lajkova. Mnogi su bili zapanjeni efikasnošču trika, a veliki broj žena je u komentarima napisao kako im je Helin olakšala život svojom cakom.