Ukoliko tragate za novim i uzbudljivijim načinom šminkanja, imamo sjajan predlog za vas - teget ajlajner.

Začetak ovog makeup trenda mogli smo da vidimo na Chanel reviji - crni ajlajner na donjem kapku upotpunio je teget na donjem, a ovaj novitet nas je i te kako oduševio, piše harper bazar.

Šminkerka poznatih Taša Reiko Braun, među čije klijentkinje se ubrajaju Ališa Kiz i Gabrijel Junion, ističe da je teget ajlajner nov, ali jednako vanvremenski način za isticanje očiju, s tim što teget nijansa ipak daje malo svežiji i možda čak otmeniji efekat.

plavi ajlajner
Instagram 

Teget ajlajner će dobro stajati svim ženama, bez obzira na boju i oblik očiju, a kada je reč o pravoj nijansi, samo pratite svoje raspoloženje. Ukoliko se osećate smelo i samouvereno, birajte svetliju nijansu, a ako ipak želite nešto klasičnije, onda to treba da bude tamnija nijansa teget ajlajnera.

Bez obzira na to da li ćete teget ajlajner koristiti samostalno, kao zamenu za crni ili ćete pak spojiti oba rešenja u jedan makeup look, nećete pogrešiti. Neobičan, a šik, teget ajlajner zaslužuje da se nađe u vašoj makeup torbici ove jeseni, a u galeriju u nastavku teksta pogledajte predloge kako možete nositi ovaj novi makeup trend:

Instagram Kako nositi plavi ajlajner