BRAON MANIKIR JE OSVOJIO INSTAGRAM, A SADA IMAMO NOVI FAVORIT: Boja noktiju za zimske mesece koja preti da postane #1

Braon boja na noktima postala je preko noći apsolutni hit ove jeseni, ali najnovija zelena boja, koja joj parira rame uz rame, preti da postane najtraženija.

Instagram

Iako smo nedavno pisali o najtraženijim noktima ove jeseni, među glavnim favoritima izdvojila se braon boja koja je želja svih influenserki i modnih blogerki.

Tako smo nedavno imali priliku da vidimo kako Anastasija Ražnatović nosi nokte braon boje, a najnovija boja preti da postane broj jedan.

Instagram 

Lakovi za nokte u braon tonovima pogodni su za svaku priliku, ali u isto vreme, ova boja se ne može smatrati trivijalnom u dizajnu noktiju.

Samim tim, dobila je zamenu - smaragdno zelenu boju. Ovi nokti postali su enormno popularni, te tako na Instagramu možete pronaći pregršt fotografija noktiju sa ovom bojom.

Mnoge trendseterke im nisu odolele, čak i one koje godinama "idu na sigurno" - crvenu boju koja predstavlja večiti klasik ili nude boje koje predstavljaju minimalizam.

Smaragdno zelena koja neodoljivo podseća na božićne dane, a istovremeno je dovoljno decentna i jednostavna za kombinovanje.

Možete se poigrati i sa nail artom pa noktima podariti jedan sasvim novi i neočekivani look, jer se smaragdno zelena boja istakla kao apsolutni trend u manikiru tokom zimskih dana.