Koliko god nam se čini da to danas svi već vrlo dobro znaju, smatramo da još uvek treba ponavljati da se leti uvek i svugda moraju koristiti proizvodi s visokim zaštitnim faktorom. A budući da ih sve veći broj ljudi, posebno kad govorimo o licu, odlučuje da nosi tokom cele godine (što zbog zaštite kože, što zbog toga što sunce utiče na starenje kože), ne čudi pojava sve šireg spektra ovakvog tipa proizvoda.

Serumi koji sadrže SPF postali su poslednji veliki hit beauty industrije.

Odlične su za sve one kojima su kreme sa zaštitnim faktorom preteške, te žele nešto laganije formule seruma, ali i za one koji vole multifunkcionalne proizvode koji istovremeno pružaju zaštitu i negu.

Danas na tržištu možete pronaći SPF serume različite namene; neki su posebno pogodni za one sklone aknama, drugi dolaze sa blagim pigmentom pa deluju i kao blaga podloga, a treći se bore protiv pojave pigmentnih fleka.

Afrodita Skin Specialist serum SPF 30

Idealan je za sunčane dane, jer kožu štiti od UV zraka, fotostarenja i oštećenja DNK ćelija, a najvažnije je to što nema dodatnih boja ni parafina, pa je tako pogodna i za negu osetljive kože.

It’S SKIN Powerful Genius serum SPF 50+,PA++++

Powerful Genius serum za zaštitu od sunca pruža koži zaštitu i umirenje od negativnog dejstva UV zraka i obezbeđuje joj uravnoteženu negu, hidratantnu i osvežavajaću završnicu bez belog traga. Namenjen je svim tipovima kože, a posebno se preporučuje svima koji istovremeno žele da pruže zaštitu koži od UV zraka i poboljšaju njeno sveukupno stanje i zdravlje. Ne poseduje štetne sastojke, te je njegova primena pogodna i za osetljivu kožu.

its skin
screenshoot/beautystore.rs 

Ultra Violette SPF 50+ Queen Screen Lightweight Skinscreen

Ako volite miris ruže, onda ćete voleti i ovaj serum! Mlečna tekstura koja se čini kao masna, a zapravo uopšte nije, naprotiv veoma je lagana i hidratantna lepo hrani kožu i, što je po mom mišljenju najvažnije, ne ostavlja lepljiv trag. Savršeno je lagan i pogodan kao prajmer za šminku.

Bonus video

Krema sa SPF-om Tiktok/@tashliciousa

Izvor: Wanted A.N.