Ukoliko spadate u one koji uživaju u sheet maskama i vole da ih uključe u svoju bjuti rutinu, verujemo da bi vas zanimalo i koje od njih zapravo "rade" ono što im je naznačeno na pakovanju. 

Proizvoda je mnogo, no mi smo ipak izdvojili 3 koje prema mišljenju stručnjaka vrede novca i zaslužuju da budu na vašoj bjuti polici. Osim što intezivno hrane kožu, one aktivno utiču na bore, te je preporuka da ih koristite redovno, a izdvaja ih upravo sastav koji je moćniji čak i od pojedinih seruma. Poseban plus je cena, te za ova proizvode nije potrebno izdvojiti više od 300 dinara.

1. Afrodira Why mask 4D Collagen - 199 rsd

Afrodira Why mask 4D Collagen - 199 rsd
dm 

Ova maska izdvojila se po svom sastavu koji ju je "lansirao" na visoko prvo mesto jedne od najboljih drogerijskih. Aktivno deluje na bore, vidno ih popunjava i ubrzava sintezu kolagena. Rezultat je bogato nahranjena i vidno podmlađena koža, a njen "kec u rukavu" je i sastojak mitraksil koji je poznat kao "smrt" za bore.

2. Garnier Vitamin C** - 250 rsd

Garnier Vitamin C** - 250 rsd
lilly.rs 

Maska za lice sa Vitaminom C pruža koži intenzivnu hidrataciju za samo 15 minuta. Posle nedelju dana koža je mekša i izgleda revitalizirano i jedro. Ono što je njen plus je to što sadrži jedan od najboljih derivata vitamina C, čime je sjajan izbor za čestu upotrebu.  

3. Balea Hydrogel Augen Pads - 129 dinara

Balea maska od 129 dinara za područje oko očiju.
dm 

Mekani hidrogel jastučići hlade delikatno područje oko očiju i sprečavaju oticanje i tamne krugove. Kombinacija aktivnih sastojaka hijalurona i vode kaktusa daje intenzivnu vlagu, zbog čega ćete brzo izgledati osveženo, a veliki plus je i kofein koji će "ispumpati" otečenost.

Možda će vas zanimati da pročitate: BRIŠU PODOČNJAKE I UMOR SA LICA: Ovih 5 maski za svežiji izgled okooločne regije su naš favorit

Bonus video:

Kurkuma maska za lice za mek i negovanu kožu TikTok/yummifoods0