Svi znamo koliko je važna pravilna nega kože, a jedno od područja koje nam često zadaje najviše problema je ono oko očiju. Upravu tu je koža vrlo tanka pa se na njoj odmah vide znakovi umora poput podočnjaka ili natečenosti. Uz to, koža često može biti i dehidrirana te je njena suvoća najbrže vidljva oko očiju. Upravo zato, nipošto ne bismo smeli da zaboravljamo važnost nege okoloočnog područja.

S tim u vezi, zavirili smo u bogatu beauty ponudu i izdvojili tri najbolje maske za podočnjake koje vas sigurno neće razočarati.

1. Gold Foil - Wrapping Eye Mask

Zlatna maska za područje ispod očiju sa hijaluronskom kiselinom, hidrolizovanim kolagenom, koenzimom Q10, adenozinom i ekstraktom soje. Obezbeđuje intenzivni anti-aging tretman koži na području ispod očiju, vraća joj čvrstinu, umanjuje vidljivost bora i „osvežava“ pogled.

1. Gold Foil - Wrapping Eye Mask
lilly.rs 

2. Garnier - Hydra Bomb Eye Sheet Mask

Osvetljavajuća maska za oči obogaćena hijaluronskom kiselinom i sokom od pomorandže za podočnjake i smanjenje kesa oko očiju. Revitalizuje i hidrira kožu za celokupno svežiji izgled.

Garnier - Hydra Bomb Eye Sheet Mask
Garnier 

4. The Body Shop - Drops of Youth Eye Mask

Noć je prilika da vaša koža napuni baterije, a ova maska za podočnjake će biljnim matičnim ćelijama i ekstraktom krastavca efikasno hidrirati okoloočno područje i obrisati tragove umora.

The Body Shop
The Body Shop 

 Bonus video

Najlakši način da iskoristite krastavac protiv podočnjaka TikTok/rose.friederike