Sigurno ste primetili kako koža u letnjim mesecima ne podnosi preterano prejake ili prenapadne kozmetičke formule, posebno parfeme čiji nas lep i prijatan miris polako počinje da guši. Tako svake sezone raste popularnost mistovima za telo, a koje bi po svojoj trajnosti i neodoljivim notama mogli ozbiljno da pariraju i najboljim luksuznim parfemima!

Beauty proizvod koji nam već nekoliko sezona olakšava svakodnevno ispunjavanje obaveza po vrućem gradskom asfaltu su mistovi, koje osiguravaju koži lep i prijatan miris tokom celog dana. Ono po čemu se one razliku od klasičnih parfema jeste njihova baza, koja je zapravo voda, a volimo ih zato što osim što ostavljaju na celoj koži mirisan trag, takođe je održavaju i hidriranom, što je posebno važno u ovim mesecima. 

Na tržištu možete pronaći razne mistove za telo, a najčešće dolaze u cvetnim ili voćnim, tropskim notama, što se savršeno uklapa u letnje mesece, a u nastavku smo izdvojili neke od favorita s kojima sigurno nećete pogrešiti!

BIOTHERM - Bio Body Lait Corporel La Brume mist za telo

Zavodljivog citrusnog mirisa, budi Vaša čula. Ovo lagano mleko za telo u spreju za suvu kožu će hidrirati Vašu kožu tokom 48 h i učiniti je nežnom i glatkom. Pogodno je i za osetljivu kožu tela.

Biotherm mist za telo.
jasmin 

I Heart Revolution sprej za telo

Jedan od mojih lično omiljenih osvežavajućih mirisa. Prirodna, šea orašasta mirisna nota daje dugotrajan i intenzivan miris koji ostaje na koži tokom celog dana.

i heart revolution mist za telo.
Alexandar cosmetics 

Tom Ford Mandarino di Amalfi All Over sprej za telo

Mandarino di Amalfi by Tom Ford je citrusni aromatični miris za žene i muškarce. Savršen za letnje dane i večeri i defitivno jedan od mirisa za kojim se svi okreću.

Tom Ford sprej za telo.
Tom Ford 

Victoria’s Secret Pink Body Mist

Zvanično je opisano kao ženski parfem, a kategorizovan je kao dizajnerski parfem. Što je još važnije, njegova koncentracija je definisana kao Eau Fraiche. Na osnovu ove činjenice, sadržaj ovog specifičnog parfema sadrži 1-3% parfemskog ulja. Opisala bih ga kao letnji dan na plaži u bočici koji želite iznova i iznova da prskate po svom telu.

Victoria’s Secret sprej za telo.
Victoria Secret 

The Body Shop Coconut Body Mist

Dok prskate ovu laganu, sveže mirisnu notu na svoje telo u trenutku ćete mislima pobeći na egzotično tropsko ostrvo, verujte nam. Prepuna je šećera i svežeg kokosa, što ovaj mist čini neodoljivim za leto.

The body shop mist za telo sa kokosom.
The Body Shop