Iako parfemi zaista ne poznaju godišnja doba i nosimo ih baš uvek, topli dani kao da nas dodatno podstiču na eksperimentisanje s neodoljivim mirisnim notama.

Upravo zato jedna od omiljenih ‘aktivnosti’ nam je definitivno isprobavanje nekih novih mirisa, ali i već onih dobro proverenih kojima se uvek iznova vraćamo. Podstaknuti time, napravili smo mali presek favorita s kojima jednostavno nema greške!

Parfemi su nevidljiv, ali itekako pamtljiv dodatak pa nije nimalo neobično da na svojoj kozmetičkoj polici uvek želimo još koju bočicu. Tako se period u kojem se trenutno nalazimo nameće kao sjajan ‘izgovor’ za novi mirisni shopping, a iako obožavamo novosti, kao što smo spomenuli, ovog puta u fokusu su već poznati parfemi koji nam jednostavno nikad ne dosade.

Na primer, Gucci Bloom Gocce di Fiorije uvek nepogrešiv izbor koji osvaja svojim cvetnim notama, kao i Dolce&Gabbana Light Blue Sun koji je apsolutni letnji klasik.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih parfema koji su uvek dobra ideja i s čijim odabirom sigurno nećete proći nezapaženo!

olena-sergienko-GOVTETevRm8-unsplash.jpg, ZARA Popularni parfemi za leto 2022.