Miris mora, soli i plaže, kreme za sunčanje, letnjih koktela i kokosa tek su neki mirisi koji nas asociraju na toliko zasluženi letnji odmor. Ako još niste bili na godišnjem, pomoći ćemo vam da uz pomoć mirisa kreirate radnu atmosferu koja podseća na leto i plažu i podseća vas na lepe trenutke koje ćete doživeti ovog leta.

Izdvojili smo 5 parfema koji ćete osetiti na svakom koraku, pa čak i u užarenoj gradskoj gužbi, asocirati na laganu šetnju uz more…

1. Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette

Beach Walk je šarmantan i opuštajući parfem koji sadrži kremastu mešavinu egzotičnog cveća i kokosa s mekoćom mošusa te naglašene blistavim citrusima i začinskim nijansama. Reč je o izvrsnom modernom parfemu koji miriše na losion za sunčanje, osunčanu kožu i baš na one savršene dane provedene na plaži.

Maison Margiela Replica Beach Walk miriše na plažu.
Maison Margiela 

2. Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne

Blagi i sofisticirani miris izgrađen je oko bestežinskog akorda morske soli pojačanog drvenastim nijansama kadulje te je delikatno zaslađen semenkama ambrete. Wood Sage & Sea Salt je jedan od najboljih parfema koji mirišu na more i vetrovitu obalu, gde konačno možete slobodno da dišete.

jo malone parfem je kao stvoren za leto.
Print Screen/Fragrantica 

3. Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette

Coconut Fizz je veseo i razigran miris koji sadrži svežu, ukusnu voćnu mešavinu kokosove vode i cvetova frezije omekšano sandalovinom i zaslađeno semenkama tonke. To je izvrstan parfem s mirisom plaže koji miriše na kokos i osvežavajuća bezalkoholna pića.

guerlain parfem koji miriše na plažu i more.
Guerlain 

4. Tom Ford Private Blend Soleil Blanc Eau de Parfum

Ovo je bogat i obavijajući miris koji sadrži opojno slatku mešavinu egzotičnog cveća i kokosa s naglaskom toplih začina i ukusnih orašastih nijansi pistaća. Soleil Blanc je jedan od najboljih parfema koji mirišu na kokosovo mleko za sunčanje i plažu, užitak i leto bez kraja.

tom ford 2.PNG
Tom Ford 

5. Juliette Has A Gun Vanilla Vibes Eau de Parfum

Vanilla Vibes je sanjivi, letnji miris koji uravnotežava svežinu morske soli sa slatkoćom poput kreme vanile, orhideje i sandalovine, stvarajući istinski opuštajuću i bezbrižnu atmosferu na plaži. Odličan je parfem koji miriše na slano more, baršunasti pesak, sladoled od vanile i baš savršeni sunčani dan na plaži.

Juliette has a gun miriše na plažu.
www.metropoliten.rs