Danas veoma uspešna manekenka Kristina Perić je od početka bavljenja ovim poslom na svom Instagram profilu rado delila lične priče iz svakodnevnog života, o svojim putovanjima, opisujući svoja svakodnevna iskustva i avanture i nudeći pratiocima savete za lepotu.

Tako je i ovoga puta na svom Instagram Story-u ostavila box za pitanja, a njeni pratioci bili su veoma radoznali, te su joj pored mnogobrojnih pitanja vezanih za putovanja i lepotu, postavili i pitanje koji parfem koristi.

Kristina Perić otkrila koji omiljeni parfem koristi.
Instagram 

Kristina je rado podelila svoj favorit među parfemima, a reč je o skupocenom Roja Parfums 51 koji je napravljen od strane britanskog parfimera Roja Dove, a parfimerija je nadaleko prepoznata kao najluksuznija mirisna kuća na svetu.

Svaki miris proizveden je u Engleskoj, a Roja Parfums je pravi dokaz lepote britanske parfimerije. Miris je kreiran da oliči luksuz žene Roja Parfums, 51 oslikava egzotičnu cvetnu lepotu koju je nemoguće ne voleti. 

Omiljeni parfem Kristine Perić.
Instagram 

Bogat i senzualan buket đurđevka, ruže, gardenije, cveta pomorandže, jasmina, tuberoze, ljiljana i ilang-ilanga dobija neobičan zaokret dodatkom maline, u kontrapunktu sa citrusnim notama bergamota, listovima ljubičice, anisom, cimetom i karanfilićem, koji su ušuškani na toploj, mekoj podlozi kašmira, sandalovine, pačulija, benzoina, vanile i puderastog irisa.

Inače, trentuna cena ovog parfema iznosi 37.170,00 dinara.