U 3 POTEZA DO LICA KOJE IZGLEDA MLAĐE BAR 5 GODINA: Sve što vam treba već imate, a brz trik menja facelifting u trenutku

Ukoliko ste se pitali da li je moguće korektorom "podići" lice, odgovor je da! Naravno, samo ako znate ovaj viralan trik.

Pletena plavuša je hit boja kose za jesen 2022.
pritnscreen/instagram 

Kolikogod da nemate problem s godinama i boricama, morate priznati da je lep osećaj kada vam neko udeli kompliment da izgledate mlađe i svežije. Zategnuta koža i podignutije jagodice, kao i manje bore "smejalice" uglavnom su ono čemu teže mnoge dame zbog čega neretko potraže pomoć plastičara.

Međutim, dobro je znati da lifting efekat možete dobiti i uz pomoć šminke i to proizvodom koji, verovatno, već i koristite svakodnevno. U pitanju je korektor, a "caka" je u njegovom pravilnom postavljanju.

Nije svejedno da li preko podočnjaka crtate takozvane "trouglove" ili ste prešli na neku od modernijih metoda, kao i kakvu nijansu koristite.

Lifting efekat možete postići šminkom.
Instagram 

Mnogi greše sa odabranom nijansom, te biraju presvetle, ali u ovom slučaju svetli korektor boje breskve može vam biti najbolji prijatelj.

Naime, kako je pokazala i jedna šminkerka, ključ je u tri poteza - u samom uglu oka, preko jagodice, ali od kraja kapka i od nozdrva ka gore. Pogledajte tutorijal:

U 3 POTEZA DO LICA KOJE IZGLEDA MLAĐE BAR 5 GODINA: Za brz trik treba vam samo jedan proizvod Instagram/ccavanaugh33

Dakle, ključ je da blendate uvek nagore, kako bi se podigao središnji deo lica koji s godinama inače i prvi gubi na volumenu zbog smanjenog nivoa kolagena. Na ovaj način, dobićete efekat fejsliftinga, a ukoliko su vam potrebni još dramatičniji rezultati, samo ubacite dve vrste rumenila.

Za fejslifting efekat potreban vam je samo korektor.
Instagram 

Korektor treba da bude u uglu oka i ispod u tankom sloju. Rumenilo se stavlja na slepoočnice, a bronzer zapravo treba da "uokviri" jagodice i slepoočnicu. Takođe, preporuka je i da prva linija rumenila bude nešto svetlije nijanse nego druga za dodatno "podignut" izgled.

Blend je ključan, pa dobro utapkajte jake ivice nakvašenim sunđerčićem i to je to. Ostaje vam samo da setujete ceo look puderom u prahu ili kamenu, a detaljan tutorijal pogledajte u videu u nastavku.

FACELIFTING ŠMINKOM? Moguće je ako primenite ovaj TRIK sa duplim rumenilom i bronzerom TikTok/serenalakkiss

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 2