U PAR POTEZA DO PRĆASTOG NOSA: Nova tehnika konturisanja zaludela slavne dame, potrebna su vam samo 2 proizvoda

Ukoliko se pitate kako konturisati nos da izgleda vizuelno manji, odgovor je nova tehnika koja je već preplavila mreže.

Nova tehnika konturisanja nosa obećava mali i prćast nos u par koraka.
printscreen/instagram 

Konturisanje je verovatno najbolji način da zamaskirate eventualne "nedostatke" na licu i istaknete ono što želite.

Međutim, istini za volju, sve to često samo izgleda jednostavno, dok uživo uglavnom dobijemo rezultat koji ni najmanje nije nalik onome što vidimo na mrežama.

Jedna od greškaka može biti neadekvatna nijansa proizvoda, ali i tehnika šminkanja, pogotovo kada je nos u pitanju gde se često vidi ako niste dovoljno izblendali proizvod ili odradili to kako ne treba.

Ukoliko želite da nos vizuelno učinite manjim, a sve te silne tehnike koje možete videti na TikToku i Instagramu nisu urodile plodom, možda treba da pokušate jednostavan trik za kojim su devojke "poludele" u poslednje vreme, a kojim se dobija taj "button nose", odnosno prćastiji izgled.

Za konturisanje nosa bitno je da izaberete prave proizvode.
printscreen/tikTok 

Tajna je u postavljanju bronzera, koji ovog puta ne povlačite duž nosa, već ga "sečete" po sredini. Tek kada ste ga iblendali, dodajete korektor na sam vrh i voila - rezultat je više nego očigledan.

Uostalom pogledajte video:

PRĆAST I MANJI NOS U SAMO PAR MINUTA: Devojke oduševljene novom tehnikom šminkanja TikTok/meghaess

Šminkeri savetuju da za konturisanje nosa uvek koristite hladne nijanse, a ova tehnika daće najbolje rezultate ukoliko je izvodite kremastim proizvodima. Korektor postavljate na vrh nosa i po sredini, nakon čega sledi najvažniji korak: blend, blend, blend... Utapkajte četkicom ili beauty blenderom sve dok se nijansa ne utopi u puder, i tek onda nanesite svetliju nijansu.

Konturisanje nosa nikad nije bilo lakše uz novu TikTok tehniku.
pritnscreen/tiktok 

Ovakvom tehnikom vizuelno dobijate utisak kao da je nos dodatno "izdignut", odnosno prćastiji. Na kraju nanesite malu količinu hajlajtera i to je sve! Mali, sladak nos u par poteza i za par minuta.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši