POBEDITE SUVE I ZADEBLJANE PETE: Trik influenserke uz koji je 4,5 miliona žena postiglo meka i negovana stopala

Negovana i meka stopala su proizvod pravilne i redovne nege.

Jednostavni trikovi koji prave razliku u pedikiru
Shutterstock 

Koža stopala nakon tretmana u salonu zna da popuca i postane gruba nakon nekoliko dana, a to svakako nije razlog zbog kog plaćama profesionalca. Želimo uredna i negovana stopala uvek, a to jedino pruža redovna kućna nega koja, ukoliko do sada nije, treba da postane neizostavan deo noćne rutine.

Ako želite da uštedite novac ili jednostavno više preferirate negu kod kuće, slobodno preskočite odlazak kod pedikira i zamenite ga redovnom rutinom koja uključuje preparate koji hidriraju i omekšavaju kožu.

Ukoliko mislite da to neće dati rezultate, samo pogledajte trik poznate Tiktokerke koji je pogledalo 4, 5 miliona ljudi. 

Grube i zadebljane pete postaju prošlost uz pravilnu negu stopala.
Freepik/gpointstudio 

Njena rutina je jednostavna i svi lako mogu da je sprovedu kod kuće, ali ono što je potrebno jeste nekoliko različitih proizvoda za negu, no prednost je što brend zaista nije važan!

Pre svega potopite stopala u vruću vodu i kamenom ili rendom za pete ih istrljajte, a posebno na delovima gde se stvaraju zadebljanja kao što su pete i jastučići ispod prstiju. Nakon što ste uklonili mrtvu kožu, nanesite masku od blata na stopala (ili bilo koju masku za stopala) i držite je pet minuta, pa isperite.

Nakon toga nanesite bogat puter za telo ili stopala, a potom sledi još jedna maska za stopala, važno je da je u formi čarapa.

@missskena Reply to @wolfielea Y’all were damn near ready to fight me for this ❤️ #skincare#feetcare#showerroutine♬ Hrs and Hrs - Muni Long

Držite je 10 minuta i ne ispirajte, već nanesite kremu za telo. Nakon toga doaze na red ulja za telo i na kraju vazelin, a najviše ga stavite tamo gde je koža najoštećenija.

Za savršen uredna i mekana stopala preporučuje se da za ovaj tretman odvojite pola sata dva puta nedeljno, a rezultati uz redovnu negu sigurno neće izostati!

Delujem kompikovano, ali zapravo većina žene gotovo sve proizvode već ima u svom neseseru, čime je ceo proces znatno olakšan. Sve što vam je potrebno je pola sata dva puta nedeljno i fantastičan rezultat je zagarantovan!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši