RECITE ZBOGOM SLEPLJENOJ KOSI: Neverovatan trik za volumen u korenu u nekoliko minuta

Volumen iz korena nikad nije bilo lakše postići na slepljenoj kosi!

Instagram

Nikada pre nismo tako brzo utrčali u kupaonicu nakon videa o frizuri kao nakon ovoga. Naime, najnoviji trik s TikToka obećava volumen u kosi u samo nekoliko minuta.

Sve što ti treba su pegla za kosu i omiljeni proizvod za stilizovanje. Čini se da ono što zvuči gotovo predobro da bi bilo istinito zapravo funkcioniše. Naime, učinak trika „pre i posle“ ove TikTokerke dosta je impresivan.

Inspiracija: volumen kao Matilda Djerf

Kraljica volumena u kosi je influenserka Matilda Djerf, a sada ne možemo da verujemo da ćemo imati šansu da imamo kosu poput njene.

Instagram 

Pravilna priprema je sve

Pre nego što krenete s pravim stilizovanjem, u prvom koraku koristite suvi šampon kako bi dobili osnovni volumen u kosi. Jednostavno nanesi malo suvog šampona na koren kose, utrljaj ga u teme i zatim počešljaj četkom kako ne bi ostao vidljiv beli trag.

Vreme je za figaro!

Kako bi napravila frizuru poput Matilde Djerf, kosu najpre poprskaj sprejom za zaštitu od visoke temperature, a zatim je uvijaj figarom.
Podlei kosu na dva dela kako bi dobila više lokni, a time i veći volumen. Kad je i poslednji pramen uviješ, primetićeš da kosa izgleda punije, ali još uvek nedostaje željeni volumen uz koren kose. I upravo tu dolazi viralni trik TikTokerke!

Instagram 

Trik koji čini razliku!

Dok inače držiš uvijač za kosu ili figaro dalje od korena kose, TikTokerka Kirsten Titus ga naslanja tik uz glavu.

I upravo u tome leži trik. Umesto da samo uvija krajeve pramenova kao i obično, ona stavlja pramen na uvijač odmah uz koren – tako se kosa savija oko uvijača i stvara svojevrsni val. Kako bi povećala ovaj učinak, pomakne uvijač malo napred-nazad i et viola, frizura a la Matilda Djerf je spremna.

♬ original sound - Kirsten