Sezona venčanja je zaista zahuktala – maj, jun i jul su najpopularniji meseci venčanja, a ako se ovih dana spremate za svadbeno slavlje i želite da izgledate najbolje za tu priliku, vreme je da odaberete ne samo svoju odeću već i takođe tvoja frizura. Bujna, negovana i lepo oblikovana kosa simbol je ženstvenosti, a bez odgovarajuće glam frizure ni vaša svečana odeća neće zablistati istim sjajem, pa je veoma važno da izaberete pravi stil frizure.

I dok se trendovi u svetu venčanja, kao i u svetu stilizovanja kose menjaju, neke opcije ostaju vanvremenske – a za svadbene prilike, prema rečima stručnjaka, postoje dve frizure – jedna sa velikim talasima u kosi i druga sa updo koja skreće pažnju na vaš vrat.

Krupni, raskošni talasi

Klasika koja nikada ne izlazi iz mode – duga kosa sa talasima. Ova frizura je najlakši način da postignete ženstven, romantičan izgled koji će svaki stajling ili šminku podići na viši nivo. Jednostavna, ne preterano zahtevna za izvođenje, ova frizura se odlično slaže sa svim stilovima haljina/odela i lako se prilagođava čak i kraćim dužinama kose – tako da je odličan izbor za svečane prilike i nikada neće razočarati.

Podignuta kosa

Podignuta kosa, bez obzira da li je u pitanju elegantna punđa, visoki rep ili romantična, raščupana punđa, uvek otvara pogled na ženski vrat i to je pravi izazov. Elegantno podignuta kosa takođe omogućava da vaša kosa ne pokriva lice dok plešete, a da održite uredan izgled tokom celog venčanja.

 Izvor: Jolie.hr/ Wanted A.N.