Znamo, znamo... bob je ponovo glavni trend sezone. Međutim, uz dužno poštovanje prema svima koji vole kratku kosu, ne možemo da ne pitamo šta je sa nama koji ne volimo kratke frizure?

Zato smo izdvojili 5 anti-bob stilova za leto 2024, za sve one koji žele da zadrže dužinu, i budu u trendu. Očekivano, stepenasta kosa je #1, kao i šiške, a samo je na vama da odaberete onu frizuru koja vam se najviše dopada.

1. 1970s Long Cut

Duga stepenovana kosa plus duge šiške izvučene na spolja, definitivno su stil koji mora da se nađe na našoj wish listi. Frizura koja je bila popularna sedamdesetih sada je dobila novo "ruho" i izgleda fantastično.

2. Birkin Bangs i duga kosa

Lagane, "fluffy" šiške kakve je nekad nosila Džejn Birkin, glavni su trend sezone i idealan su izbor da unesete živost u svoju dugu frizuru. Šiške su "iscepkane" pri dnu, zbog čega licu daju mladolikiji izgled i vizuelno skidaju godine.

3. Mikro stepenovanje

Još jedan popularan stil za one koji žele više volumena u kosi, ali bez preteranog kraćenja slojeva. Mikro lejeri su skriveni, a opet služe svrsi - iako je reč o mikro skraćenju, čine da vaša kosa izgleda lepo čak i kad nije stilizovana.

4. Dugi shag

Na listi je i frizura koju će voleti devojke divlje prirode, koje nemaju problem da im kosa bude veoma stepenovana, kao i da odseku šiške. Stil koji "frišti" mladalačko, sveže, biće jedan od najpopularnijih do kraja godine, naročito jer izgleda dobro i kada je stilizovan i kada samo kosu nagužvate sa malo pene.

5. Blunt cut sa teksturom

Ravno ošišana kosa takođe je na listi najpoželjnijih za 2024. a jedini savet frizera je da je blago nagužvate ili uvijete kako biste naglasili teksturu i dobili razigraniji stil.

Bonus video

STEPENASTO ŠIŠANJE NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE 50+ TikTok/bishop_branding

Izvor: Wanted A.N.