Ovo leto donelo je na velika vrata veliki izbor frizura. Nose se i '90ies kikice, punđe i talasi, visoki i niski repovi, sve moguće vrste pletenica i fake pletenica, lokni... a da ne govorimo o načinima šišanja.

Naravno, određeni stilovi već su se izdvojili, a nas je zanimalo i muško gledište. Naravno, svaka žena ima puno pravo da nosi frizuru koja se njoj dopada i na način koji joj se sviđa, a "jači" pol je samo da svoje mišljenje o tome šta je njima dopadljivije.

Izdvojili su 3 letnje frizure koje dobro izgledaju na svakoj ženi, imala 20, 30, 40 ili više godina, a koje ne zahtevaju previše vremena za stilizovanje.

Lokne i talasi koji izgledaju prirodno

Očekivano, sve što izgleda prirodno, muškarcima će se dopasti na prvu. Mada, ruku na srce, retke su i žene koje vole jako uvijene, neprirodne lokne.

3 frizure za leto 2024 koje muškarci vole na ženama
instagram/bel_pipsqueekinsaigon 

Ipak, beachy waves ili pak nežne opuštene lokne ne samo što će kosi dati volumen, već će i svaki outfit podići na nov nivo, čak i ako ne nosite šminku, a kako stvari stoje, izgledaće neodoljivo i muškom polu.

Frizura kao da ste ustali iz kreveta

Stil koji je ovako opisan zapravo je jedan od brzih načina stilizovanja, pogotovo ujutru, kada nemate mnogo vremena i kada je dovoljno da kosu "nagužvate" sa malo pene.

Ovaj "bed look" sjajno izgleda sa aksesoarima, i pogotovo ako imate kraću kosu, poput bob ili lob frizure.

Kod duže kose, messy bun, odnosno neuredna punđa fantastična je alternativa.

Visoki rep

Sleek pony je defintivno jedan od najpopularnijih trendova sezone, a kako stvari stoje, frizuru koju žene obožavaju zbog praktičnosti, podjednako vole i muškarci.

Ovaj stil idealan je i kada vam je kosa prljava, a želite da produžite pranje na još jedan dan, ili pak kada vam nešto iskrsne, a nemate vremena da se isfenirate i slično.

Treba vam samo malo gela i eventualno četkica ukoliko želite da stilizujete baby bangs, i voila, spremne ste za polazak (i neodoljive muškom polu).

A kako ovaj stil može da "radi" i kao lifting lica, idealan je i za žene 40+, i za mlade devojke, a izgledaće dobro i ukoliko uvijete rep, ili pak kombinujete rep sa šiškama.

Bonus video:

Izvor: Wanted A.N.