Nema sumnje da je bob bio i ostao jedna od najpopularnijih frizura, nevezano da li imate 25, 35, 45, 55 ili više godina. Takođe, bob stilovi podjednako su popularni i leti i zimi, zbog čega su uvek među najtraženijim u salonima. 

Očekivano, svake godine pojavljuju se nove forme popularne frizure, a mi smo izdvojili 10 najtraženijih koje ne silaze sa trona najlepših.

Ravan bob sa šiškama

Ravan bob sa šiškama je pun pogodak.
instagram/svetlanabjelan 

Klasičan stil koji nikada neće izaći iz mode. Idealan je za poslovne žene, a iako spada u kraće stilove, izuzetno lako se stilizuje. Možete ga isfenirati na ravno, naviti viklerima za više volumena, nagužvati rukama sa malo pene ili ostaviti da se suši na vazduhu. 

Ipak, ovako nešto bolji je izbor za devojke i žene sa ravnom kosom. Takođe, šiške su "kec u rukavu" jer skrivaju izrastak.

Dugi lob sa razdeljkom na sredini

Ukoliko niste sigurni da li da skratite kosu ili ne na neki od popularnih bob frizura, dugi lob je idealan izbor da se naviknete na kraće stilove. 

Italianski bob

Italijanski bob je fantastičan izbor za devojke sa gustom kosom. Nalikuje blunt bobu, a duge šiške fantastičan su dodatak, pogotovo ako nosite razdeljak sa strane.

Stepenasti lob

Dubi bob, ili tačnije stepenasti lob je jedan od najpopularnijih stilova sezone, a lako se može prilagoditi i za kraću kosu, što možete videti na donjem primeru. Još ga zovu i "rejčelka" po popularnoj frizuri koju je proslavila Dženifer Aniston kao Rejčel u seriji "Prijatelji".

Inače, ovaj stil idealan je izbor za one koji se muče sa tankom kosom jer daje vizuelno utisak punoće.

Micro bob s teksturom

Ukoliko želite drastično da skratite kosu, micro bob je pravi izbor za vas. Ova frizura idealna je za vrućine, i izgleda dobro i bez feniranja.

Pixie bob

Mikro bob nastavlja se na prethodni i u pitanju je još kraća frizura. Naizgled podseća na pixie kratku frizuru, ali zahvaljujući dužim prednjim krajevima i kosom "padu", reč je ipak o bobu. 

Blunt bob različitih dužina

Ovo je možda i najpopularniji bob od svih. Ravno sečen, klasičan look spada u bezvremene frizure, a samo je na vama da odaberete dužinu kose kao i da li želite da skratite i šiške ili ne.

Shaggy bob

Edgy stil koji dobro stoji svim teksturama i oblicima lica osim što se veoma lako stilizuje (dovoljno je da kosu "izgužvate" sa malo pene), već ujedno i vizuelno skida godine sa lica.

Wavy bob

Ovaj stil idealan je izbor za one sa kovrdžavom ili talasastom kosom. Šiša se na suvo kako bi se ispratila prirodna tekstura kose zbog čega nećete morati da brinete o stilizovanju.

Bonus video:

Hejli Biber promenila frizuru TikTok/haileybieber