Leto je savršeno vreme za eksperimentisanje sa novim frizurama, posebno ako preferirate kraće dužine kose. Frizure do ramena su popularan izbor jer su praktične, osvežavajuće i jednostavne za održavanje.

Frizure do ramena su pun pogodak za leto.
Instagram 

Tako smo nedavno videli da je i Anđelina Džoli skratila kosu i ponela popularnu "rejčelku" (frizura koju je nosila Dženifer Aniston kao Rejčel u "Prijateljima"), pa čak i pevačica Severina koja nosi nešto dužu verziju. 

Anđelina Džoli nosi Rejčelku.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kada je reč o trendi frizurama za leto, shag i bob defnitivno ostaju visoko na listi, a u nastavku pogledajte 10 predloga frizura za kosu do ramena koje su najtraženije po salonima.

1. Feathered bob

2. Shag do ramena

3. Shaggy bob

4. Kratka "Rejčelka"

5. Dugi lob

6. Lob sa šiškama

7. Blunt dugi bob

8. Butterfly cut

9. French bob sa šiškama

10. Messy bob do ramena

Važno je napomenuti da su ovi stilovi samo neki od popularnih izbora za leto, ali svaka frizura se treba prilagoditi vašem obliku lica, teksturi kose i stilu života. Pre nego što se odlučite za određenu frizuru, konsultujte se sa frizerom kako biste dobili savete i preporuke da li će vam neki od stilova odgovarati, ali i kako da ih stilizujete.

Dok je neke dovoljno osušiti na vazduhu i "zgužvati" sa malo pene, drugi zahtevaju feniranje i stilizovanje, te je bitno da se raspitate na vreme kako ne biste zažalili zbog odluke.

Bonus video:

Birkin šiške Tiktok/thehairbros