Ukoliko pratite Severinin profil, sigurni smo da vam nisu promakla njena sjajna modna izdanja, ali nama je pažnju privukla još jedna stvar - njena frizura. Bila ravno isfenirana, ili uvila kosu, ili je samo nehajno pustila da pada preko ramena, njena frizura uvek izgleda perfektno, a nije teško pogoditi da je razlog za to upravo to što je dobro ošišana. 

Dobar stil ne samo da vam može skinuti godine s lica, odnosno učiniti da izgledate mlađe i svežije, naglasiti vam jagodice i sve ono najlepše na vašem liku, već vam može i uštedeti vreme, pogotovo ujutru kada žurite u novi radni dan. 

I upravo je to ono što smo primetili kod Severine. Njena stepenasta moderna verzija čuvene "Rejčelke" iz devedesetih, ne samo što je idelna za sve tipove kose, a pogotovo ukoliko imate tanku vlas, jer daje vizueln oefekat volumena, već joj nije potrebno stilizovanje da bi izgledala dobro. 

U prilog tvrdnji pogledajte kako ova frizura izgleda kada je uvijena:

... ili kada je fenirana ravno...

... a kako izgleda kada je samo osušena, bez bilo kakvog stlizovanja.

"Rejčelka" koja je bila zaštitnički znak Rejčel Grin, jedne od glavnih junakinja iz serije "Prijatelji", još 2022. doživela je svoj veliki comeback, ali sada je kultna stepenasta frizura dobila još neke verzije. 

Tako ovakav stil mogu birati kako devojke sa dugom kosom, tako i one sa midi i kraćom, a samo je do vašeg frizera da prilagodi dužine stepena vašem obliku lica i teksturi kose. 

Severina obožava rejčelku.
Instagram 

Za one koji ne vole da gube previše vremena na feniranje, dovoljno je nekad samo da je "nagužvaju" sa malo pene, pogotovo ako vam je kosa prirodno talasasta ili kovrdžava. 

Ukoliko imate ravnu kosu, ovo će samo dati taj messy look koji obožavamo tokom toplih dana. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!