Nema sumnje da je ova godina definitnvno u znaku popularnog boba, makar što se frizura tiče.

Ponele su je influenserke, poznate ličnosti... a na mrežama se mogu naći sjajni predlozi za promenu boju kosu koju ćete odmah poželeti, čak i ako trenutno niste dovoljno hrabri za takav potez.

Imamo novitet u stilizovanju boba koji je apsolutni hit, a verujemo da će vas oduševiti!

Italijanski bob je trenutno frizura broj jedan, a razlog nije ni malo iznenađujući. Ova frizura ima punu i luksuzno uglačanu teksturu po kojima su poznate italijanske filmske dive i influenserke.

Zahvaljujući Instagram influenserima. Nik Lejtamu i Šon Pol Noteru, znamo tačno šta je italijanski bob. "Kraj kose je zdepast, dužina je do vrata, a kosa je dovoljno duga da se veže" objašnjava Nik.

Trik je u tome da ne preterujete sa stajlingom i ostavite oblik da sija bez talasa na plaži ili očiglednog napora.

Uprkos vrhunskoj sjajnoj završnoj obradi, bob je izuzetno lak za oblikovanje.

"Lepota ove frizure je njena svestranost. Težina omogućava taj osećaj prirodnog sušenja kose, ali možete i da ga fenirate da biste naglasili klasični glamur 60 -ih godina, još bolje, izgleda sjajno bez obzira na koji način ga okrenete", objašnjava Šon.

"Nosite ga s razdeljkom po sredini da biste uokvirili jagodice ili ušuškajte kosu iza ušiju kada ste pogrbljeni nad zum pozivom", kaže Nik, koji naglašava idealnost ove frizure za sve prilike.

Bonus video:

štipanje šiški Instagram/emmachenartistry