Amal Kluni osim što je jedna od najboljih advokatica i borkinja za ljudska prava, ujedno je i jedna od najlepših žena svih vremena. Lepa crnka osvojila je i srce čuvenog neženje Džordža Klunija i važi i za ženu sa brutalno dobrim stilom koji mnogi kopiraju.

Amal Kluni retko kad eksperimentiše sa bojom kose.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nevezano da li je u kežual izdanju, elegantnoj dugoj haljini ili disko mini toaleri kao što je to nedavno bio slučaj kada je posetila Cartier događaj na Siciliji. Međurim, njenim obožavateljima nije promakla još jedna stvar. 

Lepa Amal više nije crnka. S obzirom da nikad nije bila neko ko previše eksperimentiše sa frizurom, te bi je samo s vremena na vreme posvetlela za par nijansi, nova boja kose koju je otkrio njen frizer Dimitris Đanetos na prvu je oduševila sve žene. 

Frizura Amal prošarana je svetlim pramenovima u boji meda, dok je kosa uvijena u romantične talase i lokne koji su samo dodatno naglasili novu promenu. 

Slobodno možemo reći da je lepa advokatica blistala sa "osunčanim" pramenovima koji su naglasili njene jagodice i ublažili kontrast koji je ranije postojao između same boje kose i lica. 

Zapravo, to što je uradila Amal je stari trik velikih majstora koji su uvek isticali da žene nakon 40. treba da pređu u svetlije nijanse. Ne nužno plave, kako neki smatraju, već u tonove koji pristaju njihovom tenu. 

Supruga Džordža Klunija to je uradila nenametljivim pramenovima, zbog čega je instant dobila na svežini, pogotovo jer su pramenovi u formi balajaža, te blago uokviruju lice na najlepši način, te ukoliko vam je nestalo inspiracije za promenu frizure, nije loše da se inspirišete primerom lepe Amal.

Bonus video:

Talasi u kosi su najtraženija frizura proleća Retro frizura iz pedesetih sada je dobila svoju modernu verziju, a ovaj stil dobro stoji i ženama u tridesetim i onim od 40 i više godina. Tiktok/hunterdestin