Bob frizure i dalje su jedne od najpopularnijih ove godine, pogotovo sada kada smo konačno dočekali toplo vreme. Nije teško pogoditi zašto je to tako - pristaju svakom obliku lica, daju kosi drugačiju formu i podižu lice, vizuelno ga čineći mlađim, a s obzirom da su u trendu kako uglađene, tako i neobaveznije forme, možete biti sigurni da svaki stil možete prilagoditi svojoj teksturi kose. 

Ipak, tri boba posebno se ističu i spadaju u najtraženije u salonima. 

Blunt bob srednje dužine

Ova klasična frizura nikada ne izlazi iz mode, a za proleće 2023. popularna je verzija srednje dužine, do brade ili pak nešto niže. Ovaj stil izgleda moderno i minimalistički, a može se prilagoditi baš svakom obliku lica.

Dugi lob sa razdeljkom na sredini

I ova frizura obeležiće dane pred nama, a posebno će izgledati dobro na onima s duguljastim licem. Razdeljak na sredini pruža opušteni i moderniji izgled, a u kombinaciji s nekoliko slojeva u kosi stvara volumen i teksturu.

Pixie bob s teksturom

Pixie bob, odnosno skroz kratka bob frizura idealna je za one koji imaju loknastu ili talasastu kosu jer fantastično naglašavaju njenu prirodnu teksturu.Frizeri preporučuju dodavanje nekoliko slojeva kako bi kosa izgledala punije te tako dobila na volumenu, a kratke ili pak skroz duge šiške će vam dati dodatni šarm.

Bonus video:

Kako stilizovati pariški bob Instagram/thehairbros