Polako odbrojavamo dane do dolaska nešto viših temperatura, koje neće uneti samo promene u našem garderoberu, već će se i te kako primetiti i u beauty svetu. Takođe, u proleće nekako najčešće čeznemo za efektnim promenama koje čine razliku, a ima li nešto bolje promene od nove frizure?

Iako se još uvek nalazimo u zimskom periodu, pitanje je trenutka kada će nam proleće pokucati na vrata i sa sobom doneti nove trendove u modni i beauty svet. Kao svake sezone, tako će se i ove sezone nametnuti novi trendovi, što je posebno vidljivo kada su frizure u pitanju.

Za kosu često znamo reći kako je naš najlepši ukras i detalj koji ima sposobnost da transformiše celokupni izgled, ali i pruži mu određenu svežinu koju volimo da vidimo u prolećnim danima!

Slojevita frizura koja kosu vraća u život

Slojevi u kosi imaju status kultnog klasika, a razlog za to je poprilično jednostavan, jer ova frizura svakoj kosi pruža dozu šarmantne razigranosti.

Takođe, jedan od razloga zašto je ova frizura omiljena jeste to što pristaje baš svakom obliku lica, bez obzira na to radi li se o dugačkoj kosi, bobu, frizuri sa šiškama isl.

Ako razmišljate o promeni frizure ovog proleća, onda sa slojevima nema greške. Ova frizura idealan je odabir i ako imate tanku kosu jer će stvoriti utisak volumena, a odlično će izgledati i u kombinaciji sa šiškama koje su ovog proleća takođe jedan od velikih trendova.

U nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija za proleće koje će sigurno uneti željenu promenu u vaše svakodnevno izdanje:

Instagram Slojevita frizura

Uz slojevitu frizuru sjajno idu talasi, a kako da ih napravite bez korišćenja toplote, pogledajte u nastavku:

Lokne bez pegle i figara Instagram/audreyvictoriax