Moramo priznati da polako odbrojavamo dane do dolaska malo viših temperatura, koje neće doneti promene samo u našoj garderobi, već će biti primećene i u bogatom svetu lepote. Takođe, u proleće često čeznemo za efektnim promenama koje prave razliku, a šta je bolja promena od nove frizure?

Iako smo još uvek u zimskom periodu, pitanje je vremena kada će nam proleće pokucati na vrata i doneti sa sobom neke nove trendove u svetu mode i lepote. Kao i svake sezone, neki trendovi su se već iskristalisali, a to je posebno vidljivo kada su frizure u pitanju.

Često kažemo da je kosa naš najlepši ukras i detalj koji ima sposobnost da transformiše ceo izgled, ali i da mu da izvesnu svežinu koju volimo da vidimo u prolećnim danima!

Stepenasta frizura koja svaku dlaku vraća "u život"

Stepeni u kosi imaju status kultnog klasika u svetu frizerstva, a razlog za to je prilično jednostavan, jer ova frizura svakoj kosi daje dozu šarmantne razigranosti. Takođe, jedan od razloga zašto je ova frizura omiljena je to što pristaje baš svakom obliku lica, bez obzira da li je u pitanju duga kosa, bob, frizura sa šiškama itd.

Ako razmišljate da promenite frizuru ovog proleća , onda nema greške sa slojevima. Ova frizura je idealan izbor čak i ako imate tanku kosu, jer će stvoriti utisak volumena, a odlično će izgledati u kombinaciji sa šiškama, koje su takođe jedan od velikih trendova ovog proleća.

U nastavku smo odabrali nekoliko inspiracija za proleće koje će sigurno doneti željenu promenu u vaše dnevno izdanje!