Zahvaljujući TikToku, gotovo svake nedelje svedočimo nekom novom beauty trendu, bilo da se radi o frizurama, manikiru, savetima za negu kože, kose...

Ipak, jedan se trend ističe se u svetu frizura i predviđaju mu veliku popularnost u 2023. godini.Reč je o curve cut frizuru koju već možemo videti na društvenim mrežama, a donosi najbolje od najpopularnijih frizura iz prošle godine - teksturu i strukturu 'Rachel frizure' te ovalne slojeve za meški izgled slojevite kose, piše Glamour.

Curve cut frizura posebna je po slojevima koji su lagano zaobljeni, padaju i prekrivaju obraze, bradu, sve do ključne kosti te na savršen način uokviruju lice. Nisu mekani samo slojevi koji uokviruju lice, nego i pramenovi koji padaju preko leđa, što je odmak od frizura kao što je wolf cut, kod kojih je naglasak na grubljim slojevitim rezovima.

Frizura u obliku slova C, odnosno curve cut, biće jedan od najvećih trendova u ovoj godini. Idealan je za frizure koje podsećaju na one koji su bile popularne sedamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, a ponovo se nose unazad nekoliko godina.

Kosa se ističe zaobljenim slojevima, a plus je i što kosa izgleda gušće.

Kad je u pitanju stilizovanje, kosu možete ostaviti da se suši prirodno ili oblikovati u lagane talase. Kako biste stvarno naglasili njen oblik, preporuka je koristiti četke za stilizovanje kose koje će joj dati prizvuk devedesetih, posebno popularan poslednjih nekoliko sezona.

A u nastavku otkrijte kako možet epostoći raskošne lokne bez upotrebe pegle i figara:

Genijalan trik za raskošne lokne i to bez upotrebe toplote Tiktok/asianndra