Ako pitate bilo kojeg frizera koja frizura je apsolutna vladarka 2022. godine, odgovor će uvek biti isti - bob. Da, bob frizura još jednom je pokazala da nema konkurencije, što je "aminovao" i čuveni Vogue koji su je proglasili za najveći trend prethodne godine. 

Popularni stil prigrlile su u poslednje vreme i slavne dame poput Helene Kristensen, Dua Lipe i Kaje Gerber, a sada im se pridružila i Zendaja – velikom promenom u svom izgledu.

Naime, mlada glumica ostavila je ave bez teksta kada se pojavila na jednom događaju u Los Anđelesu sa kratkim bobom meke teksture i privukla sve poglede. Ostala je verna razdeljku sa strane, a frizuru je stilizovala sa mnogo volumena, gotovo kao da joj je dala dašak pedesetih. 

Ipak, Zendaja je delovala glamurozno i moderno, a na sve to, i njen outfit apsolutno je ispratio retro vajb frizure. U crnoj bluzi sa bisernim dugmićima i midi kariranoj crno beloj suknji s potpisom brenda Schiaparelli, ovaj sjajan autfit "začinila" je Christian Louboutin cipelama sa vrtoglavim potpeticama, i malo je reći da je izgledala fantastično. 

Kada je reč o samom frizuri, jako je bitno napomenuti da ovako nešto fantastično pristaje svima, nevezano za godine i samu teksturu kose zbog same forme koja dozvoljava sve tipove stilizovanja. 

Takođe, ovaj tip boba skida godine sa lica, zbog čega je, zasluženo, na prvom mestu brojnim damama koje se ovog stila ne odriču uprkos prolaznim trendovima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!