Helena Kristensen nekada je bila jedan od najuspešnijih i najlepših supermodela. Bila je deo čuvene "petorke", a i danas, iako ima 53 godine, za nju i dalje važi pravilo - jednom model, uvek model

Naime, slavna manekenka iznenadila je svoje pratioce serijom provokativnih fotografija u oskudnom vešu koje je radila za jedan modni brend, a malo ko je mogao da poveruje da je Helena zagazila u šestu deceniju. 

Pozirala je u čipkanom vešu i izazovnim bodijima koji su u prvi plan istakli njenu savršenu figuru, vitke noge i tanan struk, a na prizor je retko ko mogao ostati ravnodušan.

"Predivna žena, a bez plastičnih operacija", "Tvoja lepota je čista umetnost", "Zadivljujuće", "Kada bi svi ovako starili", "Koliko si predivna žena", "Izgleda neverovatno", "Živa vatra", "Tu gde ona prođe i zemlja gori od lepote", "Istinska, prirodna lepotica", samo su neki od hiljade i hiljade komplimenata koje je dobila.

Ovo nije prvi put da smo Helenu mogli videti u izazovnim kombinacijama. Tako je i nedavno sarađivala sa još jednim modnim brendom i tom prilikom istakla da "ne postoji žena koja ima samopouzdanje sve vreme"."Dobra stvar kod starenja je što shvatate da svi imamo svoje nesigurnosti vezane za sve u životu", dodala je.

Inače, Helena je jedna od retkih manekenki koja se nije operisala niti filerima i botoksom menjala svoj lik. Ona je veliki protivnih plastičnih intervencija i više puta istakla da želi da stari prirodno, sa druge strane veoma vodi računa o nezi kože, redovno trenira i zdravo se hrani celog života, te je logično što rezultati nisu izostali.

Inače, Helenina manekenska karijera započela je davne 1986. godine nakon što je pobedila na izboru za Miss Universe Danske. Ubrzo je stekla titulu supermodela i zajedno s čuvenom šestorkom, Lindom Evanđelistom, Kristi Tarlington, Sindi Kraford, Naomi Kembel, Ele Mekfirson i Klaudijom Šifer ispisala istoriju u svetu mode, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram Evo kako Helena Kristensen danas izgleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!