Sanju Vučić možda smo navikli kao zakletu crnku koja je svojim moćnim glasom očarala celi svet, međutim, sa raspadom grupe "Hurricane" koja ju je proslavila, došlo je vreme i za nove promene, te se lepa pevačica odlučila na drastičnu promenu. 

Sanja je postala riđokosa, a njeni pratioci su saglasni - nikada lepše nije izgledala. Uostalom, bakarni tonovi su na tronu najtraženijih po salonima već drugu godinu, a lepu pevačicu je ova nijansa samo učinila seksepilnijom i ženstvenijom. 

Sanja Vučić se pohvalila promenom na Instagramu.
Instagram 

Inače, bivša uraganka se promenom pohvalila na Instagramu, a komplimenti na račun fotografija nisu izostali.

"Kakva promena", "Lepotica", "Ovo ti je do sada najbolja promena", "Ostati riđa", "Bolje ti stoji nego Ivani i Kseniji", "Savršena"... samo su neki od komplimenata koje su joj ljudi pisali.

Mnogi su se dotakli da su i Ivana i Ksenija svojevremeno prešle u tabor "crvenokosih", ali su Sanjini pratioci saglasni da je pevačica moćnog glasa ipak najbolje iznela rizičnu nijansu, što možete videti u galeriji u nastavku:

Instagram Sanja Vučić promenila je boju kose i prešla u tabor "crvenokosih".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!