Užurbani načini života nam često ne ostavljaju dovoljno vremena za temeljnije stilizovanje frizure, ali na sreću tada u pomoć priskaču praktični trikovi pomoću kojih za samo nekoliko trenutaka možete izgledati sjajno.

Naime, zimsko vreme nosi i vlagu u vazduh koja može biti uzrok lošeg izgleda kose. Kako biste to izbegli, predlažemo da se odlučite za šarmantnu podignutu frizuru koja vas ni u jednom trenutku neće izneveriti.

Ako govorimo o atraktivnim frizurama, sigurni smo da je vaša prva asocijacija na dugotrajno stilizovanje, ali stvari su zapravo nešto drugačije. Punđa je frizura koju obožavamo u svakom periodu godine, a ovoga puta glavnu reč su uzele niske varijante.

Ovoga puta glavnu reč su uzele niske varijante punđe.
Beth Adamson / PA Images / Profimedia 

Niska punđa je frizura koja je gotova za nekoliko minuta, a istovremeno nudi brojne mogućnosti prilagođavanja, odnosno možete odabrati urednu, uglađenu verziju ili neurednu verziju.

Za dnevne prilike, varijanta niske neuredne punđe je savršen izbor iz više razloga, a jedan od njih je činjenica da lako možete da nosite kapu ili traku koja vas štiti od hladnoće, a nije na odmet ni što će vam frizura ostati na mestu tokom celog dana.

Večernji izlasci su takođe dobra prilika za neuredne punđe, ali i one uredne, a frizuru možete dodatno ukrasiti stylish ukosnicama ili rajfom.