PRAKTIČNA FRIZURA KOJA USPEVA SVAKI PUT: Idealna je za sve prilike, a ovako ćete razlikovati dnevnu od večernje

Niska punđa definitivno spada u frizure koje uspevaju svaki put.

Frizura za svaki dan koja uspeva svaki put
Instagram 

Užurbani načini života nam često ne ostavljaju dovoljno vremena za temeljnije stilizovanje frizure, ali na sreću tada u pomoć priskaču praktični trikovi pomoću kojih za samo nekoliko trenutaka možete izgledati sjajno.

Naime, zimsko vreme nosi i vlagu u vazduh koja može biti uzrok lošeg izgleda kose. Kako biste to izbegli, predlažemo da se odlučite za šarmantnu podignutu frizuru koja vas ni u jednom trenutku neće izneveriti.

Ako govorimo o atraktivnim frizurama, sigurni smo da je vaša prva asocijacija na dugotrajno stilizovanje, ali stvari su zapravo nešto drugačije. Punđa je frizura koju obožavamo u svakom periodu godine, a ovoga puta glavnu reč su uzele niske varijante.

Ovoga puta glavnu reč su uzele niske varijante punđe.
Beth Adamson / PA Images / Profimedia 

Niska punđa je frizura koja je gotova za nekoliko minuta, a istovremeno nudi brojne mogućnosti prilagođavanja, odnosno možete odabrati urednu, uglađenu verziju ili neurednu verziju.

Za dnevne prilike, varijanta niske neuredne punđe je savršen izbor iz više razloga, a jedan od njih je činjenica da lako možete da nosite kapu ili traku koja vas štiti od hladnoće, a nije na odmet ni što će vam frizura ostati na mestu tokom celog dana.

Večernji izlasci su takođe dobra prilika za neuredne punđe, ali i one uredne, a frizuru možete dodatno ukrasiti stylish ukosnicama ili rajfom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši