FRIZURA KAO STVORENA ZA DANE KADA VAM SE NE PERE KOSA: Poslednjih dana je hit na mrežama, a prva ju je nosila Bela Hadid

S vremena na vreme se pojavi frizura koja u potpunosti osvoji baš sve društvene mreže, a ovoga puta je to pošlo za rukom jednoj jednostavnoj frizuri zahvaljujući kojoj možemo odložiti još jedan dan pranja kose!

Frizura za masnu kosu
Instagram 

Ako ste ovih dana barem jednom zakoračili na popularnu društvenu mrežu TikTok, sigurni smo da niste mogli da ne primetiti jednu frizuru koja je u vrlo kratkom vremenu postala viralna. Reč je o slicked back bun frizuri, a koju je popularizovala Bela Hadid.

Ovu frizuru volimo jer savršeno naglašava crte lica, te deluje kao da se nismo baš previše trudili. Takođe, idealna je za baš sve prilike, od kežual šetnje gradom, pa sve do elegantnih večernjih izdanja.

Omiljena je i u letnjim mesecima jer sklanja kosu s lica, a svaki pramen drži na svom mestu, te ne postoji nijedan razlog je i sami ne testirate!

Za razliku od nekih drugih frizura, ovu ćete najbolje napraviti s kosom svežom za pranje jer je nju lakše stilizovati od tek opranje.

Za početak napravite razdeljak na sredini i od ostatka kose odvojite prednja dva pramena debljine tri prsta. Ostatak kose zavežite u rep, a zatim napravite punđu pomoću druge gumice za kosu. Dva prednja pramena koja ste izdvojili od ostatka kose zaližite prema nazad i ostatak obmotajte oko punđe. Kosu zagladite gelom i lakom za kosu. Kako biste što lakše kreirali ovu hit frizuru, u nastavku smo izdvojili tutorijal video u kom je svaki korak detaljno objašnjen!

Zalizana punđa tiktok/danivassallo

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši