Pevačica Milica Pavlović napravila je novu promenu koja joj savršeno pristaje. Nakon što se pre nekoliko meseci ofarbala u plavo, Mica je rešila da skrati kosu.

Naime, lepa pevačica predstavila je na Instagramu svoju novu frizuru - popularni bob koji rado nose sve trendseterke. Seksi senjorita ovim potezom je pokazala da je spremna na promene i da se ne libi da izađe iz svoje zone. A da se promena mnogima dopala, dokazuju komplimenti koji su se našli ispod Miličine fotografije.

Inače, Milica Pavlovićdanas je napunila 31 godinu, a tim povodom je i objavila fotografije na kojima pozira sa novom frizurom u belom topu i bordo kupaćim gaćicama.

milica pavlović skratila je svoju dugu kosu
Instagram 

Bob stilovi su i dalje apsolutni hit, a ako se razmišljate oko takvih frizura ne brinite, jer za svaki oblik lica postoji odgovarajući bob. 

Sve se svodi na tačnu dužinu, način šišanja (slojevito ili ravno) i način stilizovanja pa bilo da imate ovalno, okruglo, srcoliko ili četvrtasto lice, za svakog postoji idealna varijanta. Milica ova varijanta savršeno pristaje, a kakve frizure preferira lepa pevačica pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/instagram Frizure lepe pevačice

A kako pevačica izgleda bez grama šminke pogledajte u nastavku:

Milica Pavlović bez šminke instagram/senoritamilica