Lepa pevačica Milica Pavlović nikada nije bolje izgledala, a svoje telo dovela je dosavršenstva zahvaljujući posebnom režimu ishrane, odnosno takozvanoj japanskoj dijeti. Doduše, mnogi su mišljenja da pevačici nikada restrikcije u ishrani nisu bile potrebne, ali od kako je smršala tih nekoliko kilograma "viška", najčešće se mogu pročitati komentari ispod njenih objava da je sada poput "žive Barbike".

Inače, na režim kojim je skinula kilograme krenula je na preporuku lekara, a kako je i sama istakla, pre bilo kakve dijete, najbolje je da se najpre posavetujete sa odabranim nutricionistom ili stručnjacima.

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je ona.

Milica Pavlović japanskom dijetom dovela je liniju do savršenstva.
Instagram 

Evo kako izgleda jelovnik:

Doručak:

3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak:

Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

Milica Pavlović japanskom dijetom izgubila je 10 kilograma.
Instagram 

Večera:

Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20h, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

Ovakav režim ishrane traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati, uostalom, pogledajte kako je Milica izgledala nakon ovog režima ishrane u galeriji ispod:

printscreen/instagram Milica Pavlović japanskom dijetom skinula je 10 kg i dovela izgled do savršenstva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!