TOP 5 KREMA ZA SAMOPOTAMNJIVANJE: Isprobajte W! favorite za preplanuli i bronzani ten bez odlaska u solarijum

Ukoliko želite da ovog leta izgledate preplanulo, bez izlaganja Suncu ili pak odlaska u solarijum, obavezno ispobajte ovih 5 favorita.

Ukoliko želite da ovog leta izgledate preplanulo, bez izlaganja Suncu ili pak odlaska u solarijum, obavezno ispobajte ovih 5 favorita.
printscreen/instagram 

Znamo da preterano izlaganje sunčevim zracima nije zdravo, kao ni sunčanje u solarijumu koje, uzgred, spada u najveće štetnosti po našu kožu. Ipak, činjenica je i da koža zaista izgleda bolje kada je nešto tamnija, odnosno preplanula.

Tako da su jedino sigurnije rešenje kreme za samopotamnjivanje koje će vam u par nanošenja dati ten kakav priželjkujete. Ali kako znati koja je dobra? Nažalost, svako je za sebe, te univerzalni rezultati ne postoje, ali mi smo izdvojili 5 favorita koji su se najbolje pokazali i dali rezultate bez fleka.

1. Ziaja losion  

ziaja losion za samopotamnjivanje je odličan za bronzani ten.
lilly.rs 

Ukoliko ste se osmelili da se prvi put oprobate u postizanju preplanulog tena kod kuće najbolje bi bilo da počnete sa svetlijim, laganijim proizvodima. Ziaja losion je odličan izbor u toj situaciji, kada nema mesta za grešku. Tek učite i vežbate, upoznajete sa proizvodom koji će ostaviti boju na telu, a sve što vam na početku nije potrebno su vidljive fleke.

Mnogi losioni su napravljeni da postepeno grade boju što daje najprirodniji finiš. Pored toga, najbolje od svih ostalih hidriraju kožu što može biti od presudnog značaja za uspeh ako vam je koža iole suva.

2. Sunkissed pena

sunkissed pena za samopotamnjivanje daje ujednačen ten.
lilly.rs 

Odmah da napomenemo, ovaj proizvod nije za početnike. Za njega vam je potrebno malo više opreme od vaših ruku. Naime, potrebna vam je rukavica za nanošenje proizvoda za samopotamnjivanje. Zapravo, rukavicu možete koristiti i za druge proizvode i kreme, ali je u slučaju sa ovom intenzivnom penom neophodna jer ukoliko biste je nanosili bez ove super alatke teško biste skinuli ostatke pene sa dlanova. Ukoliko i kao početnik želite da isprobate ovaj proizvod neka to bude svetlija nijansa. Takođe, početnicima toplo preporučujemo one proizvode koji su u boji kako biste lakše videli gde ih nanosite.

3. Dr Viton Bio Bronzan

Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops su odlične za samopotamnjivanje.
indeedlabs 

Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops je relativno nov proizvod na našem tržištu, koji možete naći i drogerijama. Sastav je odličan, a posebno se izdvaja hijaluronska kiselina zbog čega ove kapi ostavljaju lagan osećaj na koži.

4. St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse je idealan za početnike.
Sephora.com 

Ovo je još jedna preporuka za početnike, zbog lakog nanošenja. Ipak, savetuje se da obratite pažnju ukoliko imate osetljivu kožu.

5. Clarins Sef Tanning Instant Gel

Clarins gel za samopotamnjivanje ne ostavlja tragove na odeći.
Clarins.com 

Ovaj proizvod ipak bismo predložili malo iskusnijima u nanošenju, zbog svog brzog sušenja. Ne ostavlja fleke na odeći, što je još jedna važna prednost.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši