UVEDITE OVO ULJE U NEGU UKOLIKO IMATE RETKU KOSU: Učiniće je jačom i gušćom, a košta do 300 dinara

Povoljno ulje za rast kose koje treba svako da isproba!

Povoljno ulje za rast kose
Shutterstock 

Odakle uopšte početi? Gubitak kose u jesen, pa u proleće i uz preveliki stres, nepravilnu ishranu je kod nekih osoba neminovno ukoliko ne koriste neke od preparata koji podstiču rast.

Koliko je lepa i negovana kosa zapravo imperativ za svaku ženu, ali i muškarca, shvatimo tek kada je izgubimo.
Tek kada se proredi shvatimo značaj kose za naše samopouzdanje i onda pohrlimo za svim proizvodima na koji piše da su namenjeni za rast kose.

Ulje ruzmarina utiče na rast kose.
Unsplash/ Tim Mossholder 

Entoni Jon, estetski hirurg svakodnevno savetuje i edukuje ljude putem TikTok-a, a nedavno se pozabavio temom o opadanju kose i njenoj gustoći.

Gusta kosa nešto je o čemu mnogi maštaju, a dobra je vest je da se može postići - i to bez puno novaca i odlazaka na neke posebne tretmane.

Ulje za rast kose tiktok/@doctoryoun/

Devojka Viktorija podelila je video u kojem govori o čudesnom ulju i tvrdi kako joj je pomoglo, kao i da je kosa mekana, ali i gušća. U pitanju je delotvorno ulje ruzmarina.

Ulje ruzmarina je delotvorno za kosu.
Freepik 

Jon je pogledao njen video i bez puno objašnjavanja se složio jer neka istraživanja, otkriva, potvrđuju da ulje ruzmarina može biti delotvorno kao i Rogaine - medicinski preparat za rast i gustoću kose koji ima liniju za muškarce i žene, a najpopularniji je širom SAD-a.

Dobra stvar je da, osim što znate da proveren preparat stavljate na svoju kosu, ulje ruzmarina nema visoku cenu - možete ga nabaviti za nekih 200 do 300 dinara u apotekama.

Ulje za kosu koje neguje.
Shutterstock 

Kako je pokazala Viktorija, sve što treba da uradite jeste da ulje umasirate u teme i po vrhovima kose, ostavite da deluje preko noći i ujutro isperete šamponom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši