Danas ćemo se osvrnuti na one koji će po našem mišljenju biti najpopularniji tokom narednih meseci. Izaberite onu frizuru za srednju dužinu kose koja se vama najviše dopada i stilizujte je po svojoj meri.

1. Visoki rep u duhu 60-ih

Ako bi se frizura sa krajevima ka napolje pretvorila u klasični konjski rep, ovo bi bio rezultat. Sviđa nam se volumen i podizanje koje ova frizura pruža, kao i visoki sjaj na završnici. Uradite kao što je Kim uradila i pričvrstite konjski rep sa više gumica za dramatičan oblik.

2. Razdeljak na sredini + talasi

Ovaj neobavezni stil je izuzetno lak za postizanje, a važno je samo da obavezno koristite lak za kosu kako bismo joj dali definiciju, tako da pramenovi mogu izgledati kao na Lauri Harieri.

3. Stepenasta čupava frizura sa šiškama

Ukoliko volite slatke čupave frizure ovo je pravi izbor za vas! Ni previše kratka, ni dugačka, ovo je odlična frizura za moderne devojke.

Stepenasta frizura sa šiškama.
Instagram 

4. Talasi starog Holivuda

U redu, stari holivudski talasi su verovatno najteži od svih frizura na ovoj listi, ali ne očajavajte. Ako imate peglu za kosu, šnalu za kosu i četku, ovaj stil je potpuno izvodljiv. Preporučujemo i da uz njega nanesete klasični crveni ruž.

5. Krajevi ka napolje

Krajevi ka napolje su već neko vreme u trendu i ne prikazuje im se krah. To je verovatno iz razloga što su tako laskavi i laki za stilizovanje. Jednostavno peglom za kosu izvucite pramenove ka napolje - da, toliko je lako.

A u nastavku otkrijte kako možete postići lokne bez upotrebe pegle i figara:

Lokne bez pegle i figara Instagram/audreyvictoriax