Nakon dolaska prinove, američki model i slavna 'it' devojka Điđi Hadid početkom godine za modnu kuću Versace ponovno je prošetala modnom pistom, a tu je priliku iskoristila i za predstavljanje novog imidža u znaku crvenkastosmeđe kose.

Koliko su joj se svideli crveni tonovi u kosi ovih je dana dokazala na Instagramu fotografijom na kojoj je crvenu boju kose dodatno naglasila, a u navedenom nije jedina.

Američka glumica Ešli Benson, r'n' b pevačica Sijara i najstarija ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa takođe nisu odolele zovu vatreno crvene boje, a pojedine dame su inspiraciju za svoj novi imidž pronašle u boji kose kakvu je oskarovka Džulija Roberts početkom 90-ih nosila u kultnom filmu 'Zgodna žena'.

Za potrebe modnih editorijala i kampanja, Dua Lipa je promenila boju kose, i mnogi su se složili da joj crvena boja savršeno pristaje.

Ukoliko i same poželite da iskusiti čari crvene boje kose, frizerski stilisti savetuju da se prepustite profesionalcima, a nakon što ste dobili željeni ton crvene u kosi, u narednim nedeljama potrebno je veću brigu posvetiti njenoj nezi i očuvanju boje.