PRVA GA JE PONELA KAJLI DŽENER: Ovog proleća BANDANA MANIKIR je apsolutni HIT! Da li biste ga nosile?

Nakon što ih je ponela najmlađa milijarderka na svetu, ovaj stil je postao jedan od najpopularnijih na Instagramu

printscreen/instagram/david8valentino, printscreen/instagram/tiffanynailsuk Bandana manikir

Što smo nosili klasičan manikir - nosili smo! 2021. očigledno donosi nove trendove, i vraća crtanje po noktima kao must-have. Ipak, jedan stil se posebno istakao poslednjih dana, a promovisala ga je, niko drugi do Kajli Džener

Naime, bandana nokti su tekoreći preko noći napravili pravi boom, a posebno je popularna crvena varijanta

Bandane se jesu vratile na velika vrata, pogotovo tokom 2020, a sad se sa glava sele i na nokte. Inspirisani raznobojnim maramama, sada sličan dizajn možete poneti i na svojim noktićima. 

Boja je stvar izbora, tako da možete, ukoliko volite neutralnije varijante, da odaberete nešto slično kao Kajli Džener. Njen izbor su nokti u zemljanim tonovima, ali budite oprezni sa odabirom ovakvih nijansi, jer mogu učiniti da koža na rukama deluje "mrtvo". Takođe, ukoliko vam je i ovako nešto "prešareno", odaberite bazu u jednoj boji, i ukrasite jedan ili dva nokta. 

Sa druge strane, ukoliko volite boje i želite da iznesete u "punom sjaju" najnoviji bandana trend, možete se odlučiti za bilo koju nijansu koju volite - od tirkiznih tonova, pa sve do neon boja. 

Dodajte šljokice i štras i učinite svoje nokte još glamuroznijim. A ukoliko ne želite da se odreknete francuskog manikira, iskombinujte sve što volite za kombinaciju koja će privući pažnju svih. Pogotovo ako se odlučite za trendi crvenu. 

Kada su bandane u pitanju, veći broj ljudi bira pastelne, svetle nijanse. Isti je slučaj i sa manikirom, pa se na Instagramu mogu naći i brojni primeri sa pastelnim bojama, a mlečne nijanse dominiraju kada je u pitanju ovaj trend. 

Naravno, pravilo sa ovim trendom je da pravila nema, pa ga možete prilagoditi sopstvenom ukusu, obliku noktiju, preferencijama ali i stilu oblačenja. Da li biste nosile ovakav manikir? Glasajte u našoj anketi ispod

Anketa

Da li biste nosili BANDANA MANIKIR?

Glasalo je 8 korisnika