5 JESENJIH PARFEMA KOJIMA ĆETE PRIVUĆI PAŽNJU: Otkrijte intezivne mirise koji će kompletirati vaš stil

Otkrijte 5 najlepših parfema koji su idealni za jesen.

Unsplash

Planirate da se ove jeseni izdvojite iz mase? Da li ste znali da vam u tome vam mogu pomoći i određeni parfemi. Izdvojili smo pet mirisa koji će bez sumnje, privući svačiju pažnju.

Carolina Herrera, "CH Women"

Caroline Herrera je cvetni, sa svežim početkom i orijentalnim završetkom. Kompoziciju otvaraju sveže note bergamota, grejpa i limuna uz egzotične voćne note i vodene note. U slatkom srcu je prirodno ulje Bugarske ruža, sambak jasmin, cvet narandže, cimet iz Šri Lanke i praline. Kompoziciju završava senzualni akord jelenske kože, sandalovine, kedra, pačulija, kašmira, ambera i transparentni mošus.

www.fragrantica.com 

Escada, "Celebrate Life"

Parfemska voda za žene Escada Celebrate Life će vam izmamiti osmeh na licu. Podseća nas da se bit sreće nalazi u malim stvarima i neočekivanim trenucima radosti. 

Prvo će vas omamiti voćna kombinacija delikatne kruške, ličija i sočne gorke narandže. Nakon nekog vremena će se priključiti elegantni akordi srca koje se sastoji od latica ruže i cveta narandže uz pratnju senzualne ambre. Mirisna kompozicija baze je slatko orijentalna kombinacija vanile, ambroksana i mošusa.

www.fragrantica.com 

Lacoste, "Lacoste Pour Femme Intense"

Lacoste Pour Femme je e koncentracija ženstvenosti, kosmopolitska esencija prožeta jedinstvenom francuskom elegancijom. Ovo je parfem koji nameće svoju ličnost ali bez arogancije, kombinujući mekoću sa hrabrošću i samopouzdanje sa savršenom elegancijom. 

www.fragrantica.com 

Dolce&Gabbana, "Velvet Sicily"

Parfem strasti, miris žene - suština Sicilije. Velvet Sicily od Dolce&Gabbana je cvetni drveni mošusni miris za žene.

Citrusno-cvetna kompozicija na pudrastoj i mošusnoj bazi napravljena je da evocira miris sveže opranog rublja osušenog na suncu. Akord heliotropa zajedno sa sandalovinom podseća na kolačiće od badema specifične za Siciliju.

www.fragrantica.com 

Narciso Rodriguez, "Narciso Rouge"

Narciso Rouge je najavljen je kao uzvišeno zavodljiv, misteriozan. ženstven i strastven parfem. Eau de Parfum Rouge ne samo da je seksipilan, on podiže strasti.

Ovo je definitvno jedan od onih parfema zbog kojeg će svi orketati za vama.

www.fragrantica.com 

A u nastavku otkrijte Zarine parfeme koji mirišu poput luksuznih:

This browser does not support the video element.

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi  TikTok/ fashion_disease